Jeg står og skal til at åbne en mindre restaurant / takeaway sted til mid august.
Alt koster og jeg forsøger at holde udgifterne nede så meget som det nu er muligt. Der er plads til en 20-35 siddende gæster og måske omkring 10 personer udenfor. Så selvom der er hovedvægt på takeaay, skal det køres som et ordentligt spisested for de siddende gæster. Og der vil naturligvis være tjenere ansat.
Men har kigget længe og langt efter et kassesystem som er nemt og overskueligt. Men de er alle ekstrem dyre. Det er stort set umuligt at finde et rigtigt system til under 20-30.000 kr. Til gengæld har jeg fundet flere kasseapparater som også er beregnet til mindre restaurant virksomheder. Og det fås helt ned til 2.500 kr.
Så vil gerne høre jeres meninger og trække lidt på jeres erfaringer med ovenstående.
Hej du kunne kigge forbi vores løsning mener vores forhandlerer starter priserne ved 15000 og 500 om måneden,
PT. mangler vi følgende moduler for at lave en "rigtig" resturante løsning. - Køkken Print(er dog ret tæt på, mangler bare en kunde) - Booking - Grafisk bordplan - Regning split.
ud over det vil vores løsning saktens kunne bruges. men som sagt er vi ret villige til at lave de der skal til, har bare ikke gåed efter det marked, da der er mange om budet, løsningen er grundigt testet i normal detail. hvis du er intraseret i at se løsningen, så giv en af vores forhandlere et kald og jeg er sikker på at de vil komme og give dig en demo af systemet :)
Vi har et system fra det danske firma S-POS som har alt det du efterlyser. Vi har været godt tilfreds med det og deres support er god.
Vi købte det for et lille år siden og gav en pris på omkring 19.000,-. Men kan se på deres hjemmeside at det er faldet til en pris på 9.900,- for det samme produkt.
Det er fremragende nemt at bruge og vi forøgede vores omsætning markant grundet væsetlig mindre svind - Da vi anvendte deres unikke Video- log som sammenkører handlinger og video og det er derfor muligt at se samtlige handlinger i systemet i kombination med video.
Faktisk meget smart.
Kan kun give de varmeste anbefalinger til S-POS.DK
Pojke - Glemte lige at skrive at splitregning, grafisk bordstyring, gæsteflytning osv alle er med i produktet (ihvertfald den version vi har 4.81)
Ligeledes er der takeaway reservation og bestilling i systemet - Før vi fik S-POS skrev vi op på en seddel hvad kunden ønskede. Idag skriver vi slet ike mere. - Vi bruger berøringsskærmen til det hele og vores lagerstyring er med i det.
Vi bruger personalekort til de forskellige tjenere vi har.. - Og det hele virker meget fint. - Kan igen anbefale det - Se internet siden www.s-pos.dk og få flere oplysninger
Der findes også open source løsninger til dette, som understøtter forskellige dele af det, at drive en restaurant, alt fra online booking, til kvitteringer osv, til anvendelse i forhold til kunder og køkken.
Jeg arbejder hos WinKAS A/S, som udvikler og servicerer systemet WinKAS Pro, som idag kører hos rigtig mange detailkunder og også hos restauranter. (Også bordstyring :))
Vores pos-løsning er direkte indbygget i vores finans og lagersystem, hvor du også har mulighed for at tilknytte både booking og webshop osv direkte til løsningen. Det lyder jo dyrt, men...
Vi har i dette nye år lavet en del om på vores prisstruktur, således at du har mulighed for at få en løsning incl. support og opdatering fra 497,- pr. måned.
Jeg står og skal til at åbne en mindre restaurant / takeaway sted til mid august.
Alt koster og jeg forsøger at holde udgifterne nede så meget som det nu er muligt. Der er plads til en 20-35 siddende gæster og måske omkring 10 personer udenfor. Så selvom der er hovedvægt på takeaay, skal det køres som et ordentligt spisested for de siddende gæster. Og der vil naturligvis være tjenere ansat.
Men har kigget længe og langt efter et kassesystem som er nemt og overskueligt. Men de er alle ekstrem dyre. Det er stort set umuligt at finde et rigtigt system til under 20-30.000 kr. Til gengæld har jeg fundet flere kasseapparater som også er beregnet til mindre restaurant virksomheder. Og det fås helt ned til 2.500 kr.
Så vil gerne høre jeres meninger og trække lidt på jeres erfaringer med ovenstående.
Hvad har i af gode råd til en ny restaurantør (-:
Alt input er mere end velkommen....
Hej vil bare høre om hvor i valgte jeres pos system fra? Og hvad er godt og hvad er skidt?