Det er desværre en meget svær forretning du har valgt dig der. Ikke sagt den er umulig, men den kræver så pokkers meget dokumentation osv. Du skal samtidig tænke på at meget kød har en begrænset holdbarhed, hvilket du også skal tage højde for. Og det er samtidig sån med kød at man kan komme ud for det er dårligt, selvom det ikke er det synligt. Jeg er selv udlært slagter, og har selv overvejet det. Men igen, det er et rigtig godt område, men et super svært- så på med handsken og giv den gas :-) Så skal det nok lykkedes.
Ja, det er rigtigt at der er mange ting der skal gøres, men hvis jeg skal videre med det så går der et stykke tid endnu, det er bare for at få et overblik over de ting der skal til for at det kan lade sig gøre. Det nogen gode ting i er kommet med indtil videre, jeg var endnu ikke klar over man skulle dokumentere at temperaturen har været i orden. Er det noget man skal indberette, eller skal man bare have det liggende hvis der bliver lavet opsyn?
Unginvestor.dk - Kom igang med aktier. Pindustri - Brænde salg og træfældning