Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

McJanus'' projekt (undlad venligst at svare her!)

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 29. Mar 05
Indlæg ialt: 4
Skrevet kl. 20:57
Hvor mange stjerner giver du? :

Tirsdag d. 5. april 2005


Jeg har oprettet denne tråd, for kunne dele mine erfaringer, tanker, håb, frustrationer og i sidste ende enten succes elle fiasko med I andre håbefulde iværksættere.

 

Det er mit ønske, at kun jeg skriver i denne tråd. Formålet med det er, at som tiden går kan denne tråd udvikle sig til en slags log over mit projekt - fra foster til enten fødsel eller - i værste fald - ufrivillig abort.

 

Et par praktiske bemærkninger:

- Jeg ønsker at forblive anonym - i hvert fald indtil videre. Ikke fordi mit navn vil sige jer ret meget og heller ikke fordi jeg er særlig genert, men da jeg er ansat i en større virksomhed, så kan det blive ret prekært, hvis nogen der opdager at jeg pusler med tanken om at gå "solo".

- Mit "produkt" forbliver "ubestemmeligt" - i hvert fald indtil videre. Det er jo ikke muligt at få alle til at underskrive en NDA (Non Disclosure Agreement), og jeg ønsker naturligvis ikke at risikere, at andre høster frugten af min opfindsomhed.

- Det bliver ikke hver dag, at jeg opdaterer tråden. Det kan jeg simpelt hen ikke. Jeg er som sagt almindelig "slave" til hverdag og mit "projekt" kommer også til at tage megen tid. Og så er der jo lige familien ... og vennerne ... Så forvent ikke lange afhandlinger med korte mellemrum.

 

Til slut - jeg håber de af jer som læser med vil få lidt fornøjelse og måske endda lidt lærdom ud af jeres anstrengelser.

 

mvh

McJanus

 
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)