Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hjælp (købes) til vurdering/sparring/opbygning af webportal

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 17. Jun 22
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 21:54
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej allesammen,
jeg skriver her, fordi jeg er i den situation, at jeg har en ide til et firma og er i dialog med flere investorer og samarbejdspartnere. Feedback er meget positiv.
En af grundstenene i forretningen er en forholdsvis kompliceret webportal, der skal indeholde både virksomhedsprofiler, fora, brugeradministration, dokumenthåndtering samt en underliggende ML algoritme til at matche virksomheder. Den skal desuden kunne håndtere abonnementsbaseret adgang og være yderst skalerbar - tilføjelse af nye industrier, med nøjagtigt samme setup/arkitektur.

Situationen er dog, at det er enormt svært at komme videre uden at have en pris, en prototype eller en form for mock-up. Jeg ville meget gerne kunne understrege mine ideer med noget visuelt og har snakket med enkelte bureauer omkring udvikling af en komplet løsning. Vi snakker her rigtig mange penge, som jeg ikke har lige nu.
Det er her, at mit behov for sparring/prototyping kommer ind.
Jeg ville rigtig gerne høre, om nogen har erfaring med den slags portaler, hvad der egentlig kræves og om du/i kunne hjælpe for en overkommelig pris?

Mvh.
Arild
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere