Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

God platform til online forløb?

Side 1 ud af 1 (6 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 18. Sep 20
Indlæg ialt: 1
c-c Skrevet 18-09-2020 kl. 10:52
Hvor mange stjerner giver du? :
Kære alle.

Jeg er fuldstændig nybegynder i dele af online verdenen, men søger en platform hvor jeg kan lave online forløb på. Det skal være en der er let at betjene ( da det bliver mig selv der skal stå for det i starten ), en hvor der kan lægges lange videoer, og lydfiler op og tekster. Tanken er at der ikke behøver at være mulighed for at medlemmerne kan kommunikere direkte derinde, det kommer der til at blive en lukke facebook gruppe til. Jeg har kigget lidt på Simplero, men syntes ikke den ser super let ud ?. Derudover må det meget gerne være til at billigere pris, da opstarts budgettet er minimalt ( nok en klassisk):).
Måske nogle af jer har nogle gode erfaringer ?

Christina
Tilmeldt 9. Feb 12
Indlæg ialt: 1023
Lurks in the dark Skrevet 09-10-2020 kl. 20:59
Hvor mange stjerner giver du? :

Der er flere at vælge imellem:

Bla.

https://home.kartra.com/index#utm_source=aff_link&utm_medium=affiliate&utm_content=14-day_trial&utm_campaign=product_index

https://teachable.com/?p=teachable23&utm_source=-&utm_medium=-&utm_campaign=-&url=https%3A%2F%2Fwww.teachable.com%2F&mbsy_source=0b2e5d00-3fff-46c4-aacf-f1e145e77625&mbsy_exp=Thu%2C+07+Jan+2021+18%3A56%3A33+GMT&campaignid=31708&mbsy=sDvRT_8

og til moderatoren vil jeg lige sige at de ganske rigtigt kunne ligne affliate link men de er ikke mine. Jeg har bare søgt på Google også kopieret.

Tilmeldt 16. Sep 09
Indlæg ialt: 2168
Louise Lamberth - Tekstfokus Fra  Tekstfokus Skrevet 09-10-2020 kl. 21:23
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Du kan overveje Easyme og så lægge kurserne på lukkede sider på din egen hjemmeside - eller du kan nøjes med deres medlemsside. Så kan du komme i gang for 200 kr.

Fra København
Tilmeldt 25. Oct 09
Indlæg ialt: 280
Kim Fredtoft Fra  Helion Digital Skrevet 11-10-2020 kl. 03:16
Hvor mange stjerner giver du? :

Det afhænger virkelig meget af hvilke krav du ellers stiller.

Lyderfiler, tekst og lange videoer kan alle systemer klare.
Men hvad har du brug for af mailingslister, betalingsløsninger for kurser, design af siderne etc.

Jeg er selv ved at sætte et online kusus op, og det bliver lavet i Wordpress med LearnDash LMS systemet. Det har den fordel at desginet er næsten klar fra start, og hver lektion er en custom post type, som gør at du kan indsætte alle de medier som du kan bruge i Wordpress, så de fleste kan finde ud af det. Og så er det virkelig billigt.

Du kan se en komplet videtutorial til at bygge  et kursus med Learndash " target="_blank">her.

Men det bliver mere krævende når man skal have knyttet månedlig betaling, mailinglister og alt muligt andet på. Der har fx. Simplero en stor fordel at alting er bygget ind fra starten.

Teachable som der bliver linket til ovenfor er også rigtig populært, og virker rigtig godt. Men igen er der en ikke ubetydelig udgift hver måned.

Tilmeldt 16. Sep 09
Indlæg ialt: 2168
Louise Lamberth - Tekstfokus Fra  Tekstfokus Skrevet 11-10-2020 kl. 10:56
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg vil virkelig anbefale et system, hvor onlineplatform, betaling og mailudsendelse er i et.

Ellers bliver det for kompliceret. 

Jeg har skrevet en artikel, der sammenligner Easyme og Simplero. 

Vil du fx sende krypterede mails, fordi du ligger inde med personnumre eller andre følsomme data, så er Easyme det helt rigtige,

Hvis du vil lave en tripwire - altså køre en Facebookannonce for en freebie, hvorefter du tilbyder alle på maillisten et lille produkt - og derefter tilbyder køberne af det et større produkt - så er Simplero perfekt. 

Du kan læse hele artiklen her: 

https://tekstfokus.dk/easyme-simplero

Tilmeldt 15. Oct 20
Indlæg ialt: 1
Simplero-Emil Skrevet 15-10-2020 kl. 07:52
Hvor mange stjerner giver du? :
Kære Christina,
Hos Simplero har vi, hvis jeg selv skal sige det, en fantastisk kundeservice, og vi vil hjertens gerne hjælpe dig, hvis du skulle sidde fast.

Udover dette, har vi også en 'Concierge' service, hvor du kan få hjælp til alt vedr. Simplero mm. mod betaling. Vi har en masse dybdegående hjælpe vejledninger, så dem kan du også altid ty til. Hos Simplero kan du lave kurser med video, lydfiler, osv..

Mht. et forum, kan du altid slå det fra så dine medlemmer ikke kan kommentere. Dette kan du også gøre på alle de kurser du lægger op, så du kan have al kommunikation i Facebook-gruppen. :)


Du kan prøve en 14 dages trial her: simplero.com/trial
Side 1 ud af 1 (6 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere