Hvilken slags mad er du god til at lave? F.eks. så ligger der et pizzaria på Frederiksberg - Gastronomia - som laver fantastisk mad - selvom de 'kun' laver pizzaer og div. pasta-ting. Konceptet er bare så gennemført italiensk: ingen bov'skinke' - kun parma skinke, hjemmelavede pasta-varianter osv.. og de hitter stort selvom de er OMGIVET af andre pizzariaer. Det er de gør er at skille sig ud fra mængden. Hvilket selvfølgelig også er det du vil - jeg synes bare du skal tænke over hvad du egentlig synes er supersjovt at lave af mad, og hvor du virkelig vil kunne differentiere dig mht. smagsindtrykket.
Tag et kik på kortet her: http://beta.just-eat.dk/restaurants-gastronomia-2100/menu Hvis du en dag er i København så prøv den her: Ravioli Emiliana - Ravioli med tern af parmaskinke vendt i olivenolie, løg, pesto, parmesan og fløde.
Jeg har nogen gange taget bilen gennem hele byen for at komme hen og få en af dem.. fantastisk. Så bare lav god mad - så skal kunderne nok komme :)
Er fra Århus. Tæt på ligger Soya som hovedsagligt sælger asiatisk mad + Take away wok ret til 68 kr. Der er altid rigtig mange mennesker og deres take away wok ret står folk i kø efter på hverdage som weekender.
Det vigtigste er ikke, om du serverer mexicansk, indisk eller fransk mad. Det vigtigste er, at du serverer noget lækkert mad, at servicen er i orden, at der er rent og pænt (også på toiletterne - da uhumske toiletter giver tanker hen på hvordan køkkenet ser ud). Det allervigtigste er faktisk hygiejnen. Jeg bor i Næstved, og der var en restaurant, hvor restaurantøren havde brugt rigtig mange penge på at lave en restaurant i stand og folk strømmede dertil, lige indtil en gruppe fik dårlig mave efter de havde spist der. Så gik forretningen neden om og hjem.
Men ellers vil jeg sige...jeg er absolut til Mexicansk - og gerne en lækker salatbuffet med et stort udvalg af friske varer.
Held og lykke med dit projekt. Skriv endelig, når du er kommet i gang, så kan det være turen går til Ålborg en gang. :-)
Hvis jeg var dig ville jeg være forsigtig med, at lave et alt for bredt og vildt koncept fra starten. Hvis du f.eks. nogensinde har set nogle af gordon ramseys programmer, har du ikke kunnet undgå, at høre ham lovprise den simple, men gode menu. Jeg mener, at det vi mangler i Aalborg er en lys, lidt fiks og lidt moderne, cafeagtig, restaurant der serverer noget forskellige salater og evt. - og nu skal du høre godt efter, for her kommer guldkornene...... Rigtige burgere. Du skal i mine øjne søge lidt væk fra det klassiske Aalborg koncept med halvsnasket billig lavkonceptsmad, 3 retter for 109kr. (hvis man bor i Aalborg ved man hvad jeg snakker om) For dem er der så mange af. Jeg ville lade mig inspirere af Århus og stjæle lidt fra deres Café-miljø, nogle gode salater med en god del kød i, og nogle rigtige burgere osv. altså simpel, men ægte og nogenlunde sund mad.
Jeg kan anbefale det georgiske køkken - og jeg kender ingen steder i Danmark man kan få det (Hvis du kendet et sted, må de endelig sende mig en besked). Det nærmeste sted ligger i Krakow, så der burde du ihvertfald ikke forvente den store konkurrence
Lige gyldigt hvilken type mad du ender med at vælge, så syntes jeg du skulle prøve at kigge efter et sted med gode pakeringsmuligheder. Jeg syntes det er super træls at skulle køre rundt i det halve af Aalborg for at finde en pakeringsplads når man skal ud at spise. :) Det vil jeg vægte højt. Mener allerede der ligger en mexicansk resturant ved strandvejen?
Nu er jeg ikke fra Aalborg, men jeg ved at Indisk mad er utroligt populært, smager absolut fremragende og nemt at have med at gøre som take-away.
I Odense er der nær banegården en indisk take-away restaurant der hedder GOA. De laver billig og super lækker mad og der er altid mange mennesker. Jeg er altid derinde forbi og spise, når det er sent og jeg er i Odense. Deres portioner rigeligt til 2 personer.
Sådan et sted mangler der i rigtigt mange byer....