Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Avance og prissætning på rideudstyr

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 12. Jan 08
Indlæg ialt: 3
Skrevet kl. 11:00
Hvor mange stjerner giver du? :

Er der nogen der ved hvor meget anvancen er i % på rideudstyr?

Hvordan prissætter man sine varer - er der vejledende priser med fra leverandørerne? Eller skal man selv regne sig frem til den pris man vil tage?

 

Mvh. Helle

Fra Fredericia
Tilmeldt 12. Nov 07
Indlæg ialt: 476
Skrevet kl. 19:29
Hvor mange stjerner giver du? :

Du tager dine udgifter og lægger dem sammen så har du din kostpris dertil kommer hvad du mener din arbejdstid er værd.

Så kontrollerer du dine konkurrenters pris...

Konkurrents pris - din pris = positiv difference ellers skal lad være eller finde en anden leverandør

Fra Braderup
Tilmeldt 19. Aug 13
Indlæg ialt: 13
Skrevet kl. 21:55
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej :)

Håber tråden stadig er "aktiv" for vil gerne vide om du fandt ud af avancen i % ?

Mvh. Søren

Fra Søborg
Tilmeldt 17. Dec 11
Indlæg ialt: 300
Skrevet kl. 22:03
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej.

Der findes ikke en formel til udregning af hvad avancen på dit produkt skal være. Det er noget du må sidde og fifle lidt med. Det kommer jo meget an på hvad din indkøbs/kostpris for produkt er og dertil skal man researche markedet for salgspriser.

Mvh.

Tobias Lund Nielsen

Fra Braderup
Tilmeldt 19. Aug 13
Indlæg ialt: 13
Skrevet kl. 22:15
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Tobias,

Tak for dit svar :) Ja ved godt der ikke findes en udregning, men man arbejder i de fleste brancher med en gennemsnitsavance, som f.eks. modetøj er 65% festkjoler og lign. er faktor 2,5 og det var en sådan jeg også ledte efter på rideudstyr, da det er nemmere at lave et indsalg, når man ved om avancen på den vejledende udsalgspris ligger på niveau med eksisterende leverandører.

Det giver ligeledes mulighed for at vurdere, om ens pris reelt ikke er for lav eller for høj, men det er simpelthen er avancen der helt ved siden af i forhold til det normale i branchen. Det gør sig jo specielt gældende, hvis man er igang med at undersøge en ny branche, hvor man ikke har kendskab til på forhånd. Jeg ved f.eks. hvad køkkenprocenten ligger på i restauranter ;)

Mvh.

Søren

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)