Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Ny betalingsløsning til online butik

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 15. Dec 22
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 13:11
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej,

Vi benytter pt. Stripe til at håndtere nogle betalinger i en online butik. Når vi sammenligner med gebyrpriser hos alternativer til Stripe, så kan vi se, at Stripe ligger i den dyre ende.
Vi har i noget tid været på jagt efter et ordentligt alternativ til Stripe, men det viser sig at være sværere end først antaget, da de fleste udbyder ikke ser ud til at tilbyde de samme funktioner som Stripe.

Lige pt. indlæses i iframe fra Stripe på hjemmesiden, når kunder laver betalingen. Vi ser helst gerne, at vores nye løsning tilbyder noget lignende, hvor kunden ikke forlader vores hjemmeside under betaling.
Det er også muligt for vores kunder at redigere i deres kreditkortoplysninger direkte fra vores hjemmeside (fjerne eller tilføje nye kort). Oplysningerne gemmes i vores system udelukkende i form af en kundespecifik token, som sendes til Stripe, når en betaling skal finde sted - vi har IKKE kundens endelige kreditkortoplysninger i vores system, da vi ikke er PCI-certificerede. Det er et must, at vores kunder har mulighed for at administrere deres betalingskortoplysninger hos os.

Subscription-baserede betalinger har vi ikke rigtigt brug for. Vi har mere brug for Merchant-Initiated Transactions, eftersom kundernes priser og betalingsdatoer kan ændre sig.

Jeg synes, vi har kigget det nordiske marked tyndt for en løsning. Er der nogen, der har et bud på et godt alternativ?
Tilmeldt 24. Dec 22
Indlæg ialt: 32
Fra  Kapture.dk Skrevet kl. 15:04
Hvor mange stjerner giver du? :

Nets er efterhånden ved at have et ganske godt produkt 

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)