Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Modtagelse af betaling i BitCoin/Crypto? Erfaringer med Coinify, BitPay?

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 20. Jul 17
Indlæg ialt: 3
Skrevet kl. 11:57
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Amino,

Min virksomhed bliver regelmæssigt spurgt om vi kan modtage betaling i BitCoin - dette er primært fra private kunder rundt omkring i verden.

Vi vil selvfølgelig gerne være behjælpelige med dette men er på den anden side ikke interesseret i at eje en wallet eller tage nogen spekulativ risiko.

Jeg kan se at der findes nogle løsninger som Coinify og BitPay der tilsyneladende kan agere som mellemmand så vi kan fakturere i gangbar valuta (EUR, USD, DKK) og modtage betalingen direkte på vores bankkonto.

Men når jeg ser på f.eks. Trustpilot anmeldelser af Coinify og BitPay bliver jeg noget skeptisk omkring det hele. Har jo heller ikke nogen interesse i at henvise vores kunder til en løsning der ender med ikke at virke.

Så jeg vil hører om der er nogen der har nogle praktiske erfaringer med disse, eller lign., løsninger. Eller andre gode ideer til hvordan man som virksomhed kan modtage betaling i krypto?

Fra 3210 Vejby
Tilmeldt 2. Mar 11
Indlæg ialt: 45379
Fra  John Hannover Skrevet kl. 12:15
Hvor mange stjerner giver du? :

Hungry.com brugte i alle fald i mange år coinify og jeg har ikke hørt det ikke virke som sådan, men der kan sagtens være sure kunder, for der forsvinder jo ca 5% af BTC beløbet (de omregner så de tager 5% mere i BTC = coinify indtægt, inden de giver dig dine DKK præsist

Det er jo langt lettere, end hvis du selv modtager BTC hvilket skattemæssigt er noget værre rod - og du kan ikke bogføre BTC og risikerer oveni, at skat ser det som privat hævning hvis de indgår på en privat konto i en DKK - (ikke mange banker vil modtage vekslede BTC fra deres kunder, da hvidvask bliver super vanskelig)

Du skal nok derfor tage banken med - men jeg har ikke, fra sælger - hørt dårligt om coinify i alle fald og de gør det du vil, undgår risiko og wallet

vh John Hannover

6 stærke Ivæksætterbøger - e-bøger/paperbacks - letlæste I LINK HER 
Intro til regnskab - og Fradrag - e-bøger letlæste I LINK HER

Min gratis blog www.johnhannover.com 

Tilmeldt 20. Jul 17
Indlæg ialt: 3
Skrevet kl. 11:01
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Hej John,

Mange tak for svaret - og for alt hvad du gør :)

Fra Aarhus
Tilmeldt 22. Dec 22
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 13:18
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej,

Hvis dette stadig er relevant kan jeg anbefale BitPay som både har en bedre conversion rate samt lavere fees for dine kunder og dig selv.
Derudover understøtter BitPay også EUROC som en EURO-pegged stablecoin, hvilket kan være et godt value add til dine kunder inden for EU.

Mvh Thomas fra Bitinvestor
Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere