Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Facebook: Slet side og start forfra eller fortsæt uden alle funktioner?

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Fra Løsning
Tilmeldt 9. Mar 21
Indlæg ialt: 2
Skrevet kl. 08:20
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej med jer,

Vi står i den situation hos heatsave.dk at vi har i tidernes morgen fået lavet en Facebook side og en Facebook Business account til vores virksomhed, gennem et marketingsbureau som ikke eksister længere. Dette betyder at selvom vi har en Facebook side, kan vi ikke tilknytte den til vores Facebook Business konto, da siden for vores virksomhed "ejes" af en anden Facebook Business konto, som ingen i vort firma har adgang til, så vi kan ikke overflytte ejerskab af siden.

Vi har forsøgt og forsøgt på at få adgang til den konto der ejer vores side, men uden held. Har prøvet på at få fat i Facebooks support, men det er nærmest umuligt.

Da vi har i sinde at gå kraftigt i gang med SoMe, så er Facebook og Instagram to platforme vi vil fokusere på, men det er ikke muligt at bruge alle funktionerne, da siden og vores Business konto ikke er linket sammen, hvilket betyder vi principielt er låst til at "bare" lave Facebook annoncer og opslag.

Vi har i dag 600 følgere på Facebook og derfor snakkede vi internt i går om at, bør vi måske slette vores Facebook side og starte forfra, så vi får det opsat korrekt og kan benytte os af ALLE funktionerne, eller om vi bare skal bide i det sure æble og lære at leve med at vi er begrænset af funktionalitet og aldrig få ejerskab over siden.

Hvad havde i gjort, hvis i stod i vores sted?
Tilmeldt 1. Mar 21
Indlæg ialt: 33
Skrevet kl. 09:47
Hvor mange stjerner giver du? :
Når den kun har 600 følgere ville jeg slette og starte forfra.

Billigtlaan.dk · Sammenlign priser på lån · Erhvervslån uden om banken.

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere