Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Må man købe et produkt fra en webshop og sælge det videre på sin egen webshop

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 10. Jan 21
Indlæg ialt: 2
Skrevet kl. 17:35
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Aminobrugere,
Jeg er en ung "iværksætter" der leger med tanken om at starte sin egen webshop, som sælger computer dele og andet gaming udstyr.
Mit spørgsmål er så: Må jeg fx købe en Razer gaming mus fra fx Amazon og sælge den på min webshop med en lille fortjeneste?
(Skal lige siges at Razer er et okay kendt og højt kvalitets mærke inden for gaming verdenen.)
Fra 3210 Vejby
Tilmeldt 2. Mar 11
Indlæg ialt: 43146
Fra  John Hannover Skrevet kl. 18:59
Hvor mange stjerner giver du? :

mærkevarer må du ikke købe til videresalg fra uden for EU - det vil være parrallelimport - men ellers er det frit for - husk du kan få mange returvarer inden for 14 dage og reklamationer at håndtere i 2 år

vh John Hannover

8 stærke ivæksætterbøger - e-bøger/paperbacks - letlæste I LINK HER 
Intro til regnskab - og Fradrag - e-bøger letlæste I LINK HER

Min gratis blog www.johnhannover.com 

Fra Nørre Aaby
Tilmeldt 19. Dec 09
Indlæg ialt: 170
Skrevet kl. 07:29
Hvor mange stjerner giver du? :

Uden at ville starte en diskussion, så husk på at andre måske ikke deler opfattelsen af at f.eks. Razer er et højkvalitets mærke. "Ægte kendere" vil måske mene at ting som sælges i Netto ikke er højkvalitet, så tænk over hvem der er din målgruppe, når du skal have gang i markedsføringen.

Når det er sagt, hvorfor så gå efter at købe noget hjem, som andre har købt ind? Hvorfor ikke gå efter at købe det ind hos producenten? Så springer du et mellemled over, og kan enten sælge det billigere eller med højere avance. Det er selvølgelig ikke bare lige at få lov til at sælge, og det kan være du starter med at hente hjem via Amazon eller lignende, men tænk over det langsigtede mål.

Hvis du skal gøre en god forretning ud af lave avancer, så skal der en kæmpe volumen på, så vær forberedt på at der skal meget arbejde til, for at give en beskeden indkomst.

Mvh Dennis S. L. Jørgensen - Lead Specialist, SEO hos S360 - samt passioneret bruger af online marketing, sociale medier, WordPress og musik.

Tilmeldt 24. Jun 07
Indlæg ialt: 14855
Fra  Cosmos Co Customfit.eu Skrevet kl. 10:43
Hvor mange stjerner giver du? :

Hvis købet sker indenfor EU, er der ingen problemer i det, dog husk på, at du aldrig bliver konkurrencedygtig, hvis du køber det af en anden forhandler.

Jeg vil derfor anbefale, at du i stedet går i dialog med mærket, og måske får lov til at købe det direkte, for på den måde, at opnå bedre priser, og dermed en større fortjeneste.

Den anden fremgangsmåde vil alt andet lige, være en kortfristet løsning, ligesom du kan ende med en masse returvarer og reklamationer, hvor du måske skal løse dette inden, at du får svar fra forhandleren på Amazon. Ikke ideelt for din forretning og økonomi.

Billige designer Solbriller hos Customfit.eu

Tom Ford Solbriller -- Lacoste -- Carrera - Oakley - Chloe mm. Alt er på lager! Leveringstid 1-3 dage til DK.

Naturprodukter fra Cosmos Co. Argan olie - Kaktus olie - Grønt ler mm.

Link til Amino ekspertbloggen, hvor jeg skriver om lidt af hvert...

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere