Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hvorfor er SSL certifikat ikke standard på webhoteller?

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 14. Nov 20
Indlæg ialt: 1
Sophus E Skrevet 26-11-2020 kl. 08:30
Hvor mange stjerner giver du? :
Kære all

Måske dette spørgsmål istedet skulle stilles i et teknisk forum.
Bliver bare så irriteteret over at alle nye webhoteller man køber, de er uden "SSL certificates and HTTPS protection" dvs der står "not secure" i browserens adressefelt - nu har jeg lært at ændre htaccess filen, men undrer mig over at hotellet ikke leveres klar til brug. Men måske en måde at tjene ekstra penge på for webudbyderne?
Tilmeldt 17. Jul 12
Indlæg ialt: 2157
Lucas - Hosting4Real Fra  Hosting4Real Skrevet 26-11-2020 kl. 11:01
Hvor mange stjerner giver du? :

Giver alle udbydere i Danmark og omegn ikke gratis SSL med deres webhoteller, hvem tager penge for det?

Der er få udbydere hvorpå du faktisk selv skal udstede certifikatet, men de fleste udstedes der et certifikat helt automatisk. Du vil selvfølgelig selv skulle sørge for at din installation af X system tager brug af certifikatet. I mange tilfælde kan du vælge i 1-click installer om hvorvidt det skal være konfigureret som https eller http, og det er selvfølgelig dig som kunde der skal vælge dette, og ikke udbyderen :)

Hosting4Real - High performance webhoteller.

Fra 9800 Hjørring
Tilmeldt 21. Aug 20
Indlæg ialt: 49
Martin Skrevet 28-11-2020 kl. 00:09
Hvor mange stjerner giver du? :

Grunden til at det hos mange webhoteller ikke er aktiveret lige så snart du opretter dig, er at et domæne typisk skal have DNS på plads først. Før dette, kan man ikke tilgå domænet og derfor vil et certifikat fra f.eks. Let's Encrypt ikke kunne udstedes.

Hos www.duelhost.dk stiller vi gratis certifikater til rådighed til alle domæner man har, netop via Let's Encrypt som er et fælles projekt fra Mozilla og en masse andre spillere. Men det er stadig op til kunden om de ønsker at bruge det - vi guider dog kunden igennem det allerede i velkomstmailen :-)

Vi kører lige nu Black Friday og Cyber Monday tilbud til og med mandag den 30. november hvor du i 6 måneder kan få hosting for 1 kr. pr. måned (uden binding, så du kan altid bare hoppe fra igen) - så kan du jo afprøve funktionen :-)

Hvis du, eller andre, er interesseret kan rabatkoden BF2020 bruges under oprettelsen af NORMAL-pakken på www.duelhost.dk - alt det koster er som sagt 1 kr. pr. måned og ønsker man ikke at være med kan man altid opsige uden binding :-)

https://duelhost.dk | Markedets bedste webhotel med dansk support.

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere