Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Finansbachelor - revisorløn EN GANG FOR ALLE

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 19. Nov 20
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 11:34
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Amino-brugere,

Jeg har læst alle tråd igennem, men uden held fundet ud af, hvad man kan forvente af løn efter en færdig finansbacheloruddannelse.
Uddannelsen er ret ny og derfor tænker jeg at det ville være svært at definer lønnen, men en estimat vil være fremragende brugbart.
Det skal lige siges, at med finansbachelor har man merit for både 1.- og 2. del HD og er derfor klar til at gå i krig med Cand Merc. Aud efter nogle års erfaring i et revisionhus. Er der nogle idéer eller erfaringer til lønnet?
Fra Hellerup
Tilmeldt 21. Oct 15
Indlæg ialt: 571
Fra  jur.afd.dk ApS Skrevet kl. 20:52
Hvor mange stjerner giver du? :

Spørg DJØF som er danske jurister og økonomers forbund, eller gå ind på deres hjemmeside hvor du sikkert kan finde informationer og måske melde dig ind i fagforeningen.

Mvh

Jørgen

juridiskafdeling.biz v/pens. advokat og erhvervsmægler yder

retshjælp til erhverv. Se mere på www.juridiskafdeling.biz.

Tilmeldt 6. May 08
Indlæg ialt: 38
Skrevet kl. 21:11
Hvor mange stjerner giver du? :

Selve uddannelsen i sig selv, betyder utroligt lidt i revisorbranchen, i forhold til lønnen. Dette uanset om det er en finansøkonom, finansbachelor eller HA. Langt størstedelen af ens læring og kundskaber som revisor, kommer fra den praktiske erfaring. En færdiguddannet HH'er med 1 års revisorerfaring får vel 16 -18 t.kr. og vil, alt andet lige, kunne mere end dig. Derfor skal du heller ikke forvente ret meget i løn på baggrund af din uddannelse.

Den største fordel ved at ansætte en HA eller finansbachelor er, at du bør være mere moden, samt at virksomheden sparer de 100k til en HD(R) over 4 år.

Der er selvfølgelig regionalle lønforskelle, om du er i København, Aarhus eller Herning ect. og typisk vil startlønnen være højere ved de små revisionsfirmaer, mens karrieremulighederne dog kan være mere begrænset

En bud på en startløn ~  18-20 t.kr.

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere