Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Søger tredje Partner (IT)

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 26. Jul 20
Indlæg ialt: 0
Skrevet kl. 15:43 | Låst
Hvor mange stjerner giver du? :
Vi er et analyse og tech start-up, som har et unikt produkt, der gør state-of-the-art research tilgængeligt for alle virksomheder. Vi har på nuværende tidspunkt indgået partnerskaber, afsluttede kundeprojekter samt er i gang med at etablere projekter med globale koncerner. Dermed har vi et bullet-proof og skalerbart produkt, med de rette kompetencer og know-how indenfor forretning, salg, marketing og research.

Vi vil gerne skalere vores start-up til at blive en større spiller i Norden, hvorfor vi har brug for en IT Partner.

Er du en af dem, som brænder for iværksætteri og mangler ideen, som er en valideret succes og som kan skaleres til en meget større forretning? Er du en af dem, som mangler et fedt og skørt team at udføre det med? Og er du en af dem, som er skør nok til at tro, at du kan ændre verden?

Hvis ja, så skal du være en del af vores start-up i rivende vækst, hvor du får ansvar for hele Tech-delen. Du vil skalere vores forretning via opbygning af en web-baseret platform samt en data-app. Vi søger en selvstændig og proaktiv person, der trives med at have meget ansvar, som bliver primus motor for al teknologiudvikling. Det er ikke noget krav at have kendskab til research industrien, men dog skal du være skarp/nørdet til informationsteknologi og have en baggrund som kandidat i informationsteknologi, datalog, datamatiker eller lignede. Erhvervserfaring er ikke nødvendigt - det eneste der tæller, er hvad du kan med 0 og 1.

Der forventes, at du arbejder mindst 15 timer/uge, ved siden af din nuværende beskæftigelse og du at i 2021 er klar til at gå fuld tid hos os.

Hvis du gerne vil være en del af vores rejse, send blot dit CV via PM og vi vil vende retur. Dem der matcher denne profil, går videre til en uformel samtale, hvor vi gennemgår forretningsplanen, din rolle, dine forventninger m.m. Du skal være villig til at underskrive en NDA, hvis du går videre til samtale.

Vi har valgt at lukke ned for kommentarer, da afklarende spørgsmål vil blive gennemgået under samtalen.

Vi håber, at du har læst ovenstående med interesse og vi ser frem til at møde den 3. partner!
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere