Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Frivillige i en virksomhed

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 16. Mar 20
Indlæg ialt: 30
Skrevet kl. 11:47
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej

Vi, min kammerat og jeg, er ved at forberede os til etableringsprocessen af 3x ApS (2x holding samt 1x drift).

Vi har en ven, som er interesseret i at arbejde frivilligt for os. Hvordan skal vi forholde os til det rent økonomisk og juridisk?

Den frivillige får hverken løn eller andre modydelser, og vi sætter ingen krav ift. tid. Den frivillige har dog selv nævnt, at pågældende vil smide 3-4 timer ugentligt ind i det. Da vi ikke udbetaler løn, og da vi ikke anser pågældende som værende en del af den interne arbejdskraft, idet den frivillige helt selv bestemmer sine arbejdsopgaver samt timer lagt i det, så er vi i tvivl om, hvorvidt denne anses som en ulønnet medarbejder, eller om vi slet ikke skal nævne, at vi har en frivillig. Og så skal der vel heller ikke tegnes forsikring på denne.

Den frivillige tilbyder sin assistance for at styrke sine kompetencer og for at få lidt på sit CV. Hvis vi ingen forpligtelser har, må den frivillige så skrive på sit CV, at denne person har arbejdet for os?

Fra Hellerup
Tilmeldt 21. Oct 15
Indlæg ialt: 571
Fra  jur.afd.dk ApS Skrevet kl. 13:08
Hvor mange stjerner giver du? :

Den frivillige arbejder som volontør I jeres firma for at opnå erfaring og kompetencer som skal anføres i hans CV og skal selvfølgelig være dækket af jeres forsikringer, hvis der skulle ske ham noget under hans arbejde, eller hvis han skulle komme til at lave en skade hos jeres kunder. Han skal nævnes som volontør.

Mvh

Jørgen

juridiskafdeling.biz v/pens. advokat og erhvervsmægler yder

retshjælp til erhverv. Se mere på www.juridiskafdeling.biz.

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere