2 mands I/S og bankkonto - hvordan og hvorledes?

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 6. Apr 20
Indlæg ialt: 1
SingPiano Skrevet 06-04-2020 kl. 17:58
Hvor mange stjerner giver du? :
Kære alle,

Jeg har ikke kunnet finde svar online, så nu prøver jeg lykken her.
Vi er et orkester fra Jylland bestående af 2 musikanter, som i den forbindelse har oprettet en I/S virksomhed, for at gøre betaling nemmere for kunderrne, men hvordan skal vi gribe pengene an? Så her kommer mine spørgsmål:

1. Bankkonto. Skal vi bare åbne en ekstra konto i en af vores banker som bruges udelukkende til virksomheden? Eller er der nogle særlige regler ift. en særlig type bankkonto eller lignende?

2. Når vi så modtager penge på den kommende bankkonto, skal der så betales betales selskabsskat med det samme?

3. Vi deler pengene 50/50. Skal der så betales selskabsskat, eller skal penge bare fordeles direkte ud til os, hvorfra vi så betaler almindelig personskat? Og er det fint med en almindelig bankoverførsel fra selskabskontoen ud til vores private konti?


Tak på forhånd! :-)
Fra 2800 Lyngby
Tilmeldt 2. Mar 11
Indlæg ialt: 40849
Cookie - John Hannover Fra  John Hannover Skrevet 06-04-2020 kl. 19:43
Hvor mange stjerner giver du? :

SingPiano:
Vi er et orkester fra Jylland bestående af 2 musikanter, som i den forbindelse har oprettet en I/S virksomhed, for at gøre betaling nemmere for kunderrne, men hvordan skal vi gribe pengene an?


Musikere kan generelt ikke drive det som virksomhed - det er momsfrit og beløbet skal indberettes på hvert CPR af betaler - eller på den enes som så skal stå for fordeling. 

Hvis I var erhvervsmæssig virksomhed som musikere ikke er - med moms - så skulle I have en fælles erhverskonto i banken og der er ikke selskabsskat i et I/S det er der i selskaber - I/S er skattetransperant med personlig skat og I angiver hver for sig jeres andel af overskuddet i årsopgørelsen

Få checket op skriftligt med skat om I kan have I/S (som vil være med moms) som musikere - alt andet lig vil svaret være et nej

vh John Hannover

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
Start af selvstændig virksomhed er venligst sponseret af:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere