Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Pris for reklame opslag i Facebook gruppe

Side 2 ud af 2 (20 indlæg)
Tilmeldt 13. Jul 13
Indlæg ialt: 412
Skrevet kl. 19:50
Hvor mange stjerner giver du? :

Ro på - din gruppe er guld!

Tilmeldt 16. Sep 09
Indlæg ialt: 2174
Fra  Tekstfokus Skrevet kl. 20:11
Hvor mange stjerner giver du? :
Fra Esbjerg
Tilmeldt 1. Feb 10
Indlæg ialt: 155
Skrevet kl. 20:11
Hvor mange stjerner giver du? :

startupperen:

#sirene
Ja korrekt, men hvis du skal have fat i et helt nyt segment og kunder nytter pixlen jo ikke meget.

Til dette kan man bygge et lookalike audience :) 

Tilmeldt 16. Sep 09
Indlæg ialt: 2174
Fra  Tekstfokus Skrevet kl. 20:32
Hvor mange stjerner giver du? :

Nej, jeg tror heller ikke, man må tage penge for, at folk deler opslag i en gruppe. Jeg har heller aldrig set nogen gøre det. Jeg kan ikke forestille mig, at det kan betale sig. Brug heller retargeting + Facebookannoncering + selvfølgelig annoncering til nyhedsbrev.

Tilmeldt 19. Oct 14
Indlæg ialt: 46
Skrevet kl. 21:09
Hvor mange stjerner giver du? :

#Sirene, og med det mener du i denne sammenhæng? Og hvilken gruppe?

Tilmeldt 19. Oct 14
Indlæg ialt: 46
Skrevet kl. 21:10
Hvor mange stjerner giver du? :

#Simon
Hvad er det, lookalike audience?

Tilmeldt 19. Oct 14
Indlæg ialt: 46
Skrevet kl. 21:11
Hvor mange stjerner giver du? :

#Louise
Hvorfor skulle det ikke kunne betale sig?
Du rammer jo 100 % segmentet.

Tilmeldt 9. Sep 19
Indlæg ialt: 6
Skrevet kl. 18:47
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej "startupperen"

Jeg har selv været Admin i en stor fb gruppe. Mine erfaringer siger mig at det lyder lidt umuligt, for det første er det imod facebooks regler at promovere noget man kan tjene penge på.

For det andet, ville du nok aldrig få lov af en admin uanset penge, det kræver så utrolig meget hårdt arbejde at få en velfungerende stor facebook gruppe, det er som at starte en hjemmeside fra bunden, få den op og køre, uden at tjene penge på det. Man tjener ikke 1 krone på at have startet en facebook gruppe med en masse tusinde medlemmer, dvs. at admins har et andet formål ved at oprette sån en gruppe, og ligge så utrolig meget tid i det, for de fleste er formålet, fordi de har en form for interesse i det gruppen nu omhandler, men udover det elsker de fleste admins at se en velfungerende gruppe, som folk tager godt imod og er virkelig glade for, og det kan godt ødelægge en gruppe hvis der konstant bare kommer promoveringer af firmaer op, og hvorfor skulle man så vælge lige præcis deres gruppe? der er jo så mange andre grupper der omhandler det samme. Dvs at 99,9% af admins aldrig ville gå med til at tage penge for promoveringer.

Og ja du har ret i, at det er et genialt sted at promovere, da folk er så aktive og det er så nemt at ramme sin målgruppe.

Trust me snakker virkelig ud fra erfaring, du kan godt prøve det af, men er sikker på at det ikke kommer til at ske.

Tror du skal gå en anden vej, som fx. instagram etc.

Håber det kan hjælpe:)
Fra Frederiksberg C
Tilmeldt 5. Sep 19
Indlæg ialt: 40
Fra  Egus Skrevet kl. 08:57
Hvor mange stjerner giver du? :
startupperen:

Hvad er det, lookalike audience?En målgruppe lavet ved Facebooks algoritme, og som tager udgangspunkt i en brugerdefineret målgruppe, du selv har oprettet. Den kan f.eks. være oprettet ud fra kunder der tidligere har købt på hjemmesiden, eller abonnenter på et nyhedsbrev. Facebook finder frem til personer med lignende demografiske oplysninger og/eller interesser, og giver dig på den måde mulighed for at finde nye kunder, der minder så meget om dine eksisterende kunder som muligt.

Hvis du forsøger at sælge en meget specifik ting, som f.eks. køleskabe der heller ikke normalt er impulskøb, vil der selvfølgelig rammes forbi på en del kunder reklamen vises til. De er dog oftest enormt brugbare, specielt hvis den brugerdefinerede målgruppe er af god kvalitet, og du eksempelvis har brugt en liste udelukkende af dine bedste kunder.

En gruppe på Facebook vil heller aldrig ramme 100%. Der er mange der er med i grupper i flere år efter de har mistet interesse i et emne, eller er meldt sig ind af andre grunde.

Bestemt ikke for at prøve at skyde det oprindelige spørgsmål ned, det kan sagtens være en gruppe i mange tilfælde ville give et meget bedre resultat. Det kommer helt an på produktet, gruppen, reklamen, pris, data givet til Facebook osv.

Mvh Emil
Adm. direktør hos Egus
Tilmeldt 18. Aug 20
Indlæg ialt: 4
Skrevet kl. 17:47
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 1.0 stjerner givet af 1 person

Kommer meget and på hvilken annonce du gerne vil have og hvilken gruppe du gerne vil have den i. Du kan jo få din annonce op som gruppens coverbillede. Eller kan du få et opslag sat ind. Men i gruppe med 6000 følgere vil beløbet ikke være specielt højt;)

 

Side 2 ud af 2 (20 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere