Hvor kan man producere den henne (inden for 5 km radius af Nørrebro København), hvis man skal følge regulationer. Er der et sted hvor man kan få lov til at producere? Man må ikke bruge sit eget køkken vel? Man skal også have certifikat til at håndtere fødevarer ordentligt ikke? Er der nogle der har nogle ideer eller gode råd? Mvh. Lau |
Hvor kan man producere mayonaise til salg i Kbh?
Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
- 1
Hej Det er jo intet problem at fremstille en mayonnaise, hvilket er meget simpelt selv i industriel skala - Den helt store udfordring er hvordan dælen du vil få produkt ud i div. butikker. Husk i øvrigt på at du skal der er nogle krav til ingredienserne f.eks at der skal bruges pasteuriserede æg - hvad vil du gøre mht. konservering og stabilitet af produktet? For at producere kræves det at du har godkendte produktions lokaler, så nej du kan ikke fremstille det hjemme i køkkenet. Enten kan du leje dig ind hos f.eks Kitchen Collective eller få den fremstillet som private label hos en producenter ( der findes to i kødbyen) |
Side 1 ud af 1 (4 indlæg)