Hej. |
Der er mange måder at differentiere og adskille sig på. Hermed til inspiration et link til det formentlig nyeste danske vodkamærke - som jeg har arbejdet lidt med på - NIXONBUI: https://nixonbuivodka.com/
Hej. |
Der er mange måder at differentiere og adskille sig på. Hermed til inspiration et link til det formentlig nyeste danske vodkamærke - som jeg har arbejdet lidt med på - NIXONBUI: https://nixonbuivodka.com/ |
Tak. Sender dig lige en besked! :-) |
Hej Det virker ikke til du kender noget til spiritus fremstilling eller markedet som efterhånden er overloadede med produkter så det bliver meget vanskeligt at trænge igennem. Du skal virkelig have et super unit produkt og rigtigt mange markedsføring kroner for at slå igennem. Du nødt til at sætte dig ind i hvordan Vodka fremstilles og hvilket udtryk dit unikke produkt skal have - ergo en masse forsøge, det er altså ikke noget du bare lige gør på en Polsk destilleri der er gearet til at fremstille mange tusinde liter pr. batch hvorfor i øvrigt lige Polen ? I øvrigt har den danske Vodka "Den Klodsede Bjørn" vundet guldmedalje med Spiritus festivallen Destille Berlin, Den er fremstillet i Kolding hos Trolden bryghus.
|
https://www.euroman.dk/gastro/fem-ting-du-ikke-vidste-om-polsk-vodka-og-belvedere |
Se her er et "vodka-firma" til salg: https://www.saxis.dk/saelges/handel/handel/great-falls-vodka-brand-til-salg-omsaetning-60-000-kroner-solgt-til-baade-diskoteker-og-vinforretninger-til-salg-30724 De bedste hilsner Martin |
Hej Jeg starter i det nye år et vodka-konsulent firma op, som skal rådgive omkring import og produktion af vodka. Bland andet hvordan private label produktion startes op. Jeg vil gerne tyvstarte med dig, hvis det kunne have interesse. Du kan fange mig på aeberli@vodkaimport.dk og så kan vi tage den derfra. |
lokesen må man spørge hvad erfaring du har med at vodka distillation? |
Det må du:) Jeg har ikke erfaring med selv at destillere, men jeg har 4 års erfaring med import og salg af vodka i premium klassen. Jeg har både importeret direkte fra producenter og grossister, og jeg har et kæmpe netværk i branchen. Jeg ved, hvad der sælger i Danmark og hvad der skal til for at skille sig ud på markedet. Derudover har jeg smagt på ufatteligt mange vodkaer og ved, hvad fordele og ulemper er i forhold til valg af råvare og destilleringsteknik. Nu nævnte du selv den Klodsede Bjørn. Det er bestemt en god vodka, men det er ikke en klassisk premium vodka, hverken i forhold til smag, branding eller den teknik, hvormed den laves. Ud fra det oprindelige indlæg havde jeg en opfattelse af, at spørgeren er ude efter en anden type vodka end eksempelvis Den Klodsede Bjørn. |