jeg er under uddannelse til gastronom (kok) og tænker at jeg vil have et cvr-nr fordi jeg vil tilbyde restauranter vikar-assistance når jeg har fritid, men jeg ved ikke helt hvilken brancekode jeg skal søge under!
Er der nogle som ved det?
(jeg skal ikke selv producere retter hjemmefra så tænker ikke det er nødvendigt og skal godkendes af fødevarestyrelsen)
Er det essentielt for forretningen at have den 100% rigtige branchekode?
det er jo i alle fald noget man skal tilstræbe da det jo også har betydning i visse officielle sammenhæng (lige i hovedet affaldsafgift (ved at blive afskaffet anyway virker det til) registrering i hvidvask register osv. Så man skal jo prøve at få den korrekt - så korrekt man med nogen rimelighed kan - vel også overfor kunder og leverandører. Man må gerne have aktivitet uden for, så længe det er af begrænset omfang
vh John Hannover
6 stærke Ivæksætterbøger - e-bøger/paperbacks - letlæste I LINK HER Intro til regnskab - og Fradrag - e-bøger letlæste I LINK HER
Så længe du ikke selv skal producere maden, men udelukkende vil leje dig selv ud som arbejdskraft, så vil jeg mene at du skal bruge branchekoden 78.20.00 Vikarbureauer.
Så længe du ikke selv skal producere maden, men udelukkende vil leje dig selv ud som arbejdskraft, så vil jeg mene at du skal bruge branchekoden 78.20.00 Vikarbureauer.
så husk, at hvis skat anser det for at være lønmodtager arbejde rent faktuelt - så er det med risiko for skat over 100% i selskabsform (maskeret udbytte iflg mange domme her senest gennemgået af BDO for en måneds tid siden
Men ER det relevant for an simpel start af aktivitet?
så husk, at hvis skat anser det for at være lønmodtager arbejde rent faktuelt - så er det med risiko for skat over 100% i selskabsform (maskeret udbytte iflg mange domme her senest gennemgået af BDO for en måneds tid siden
Men ER det relevant for an simpel start af aktivitet?
som jeg læser trådstarter så er det fordi han vil sælge sig til cafeer og restgauranter osv. Formentlig vil disse ikke ansætte og kræver et CVR nummer - med moms givet - for ellers skal de stadigt indberette til skat, hvad de sikkert ikke vil
Det er relativt ufarligt som personlig virksomhed selv om skat skulle sige, det var fordækt lønmodtager - Et alternativ var at gå til et vikarbureau - som så kan leje en ud som kok - men de tager jo så noget af kagen - til gengæld er det let for trådstarter
Hvis restuarant mm nægter at give løn eller honorar, ja så er CVR jo nødvendigt og branchekode som foreslået lyder vel god nok
Hvis restauranter vil ansætte eller - måske køre honorar så er det ikke nødvendigt i første omgang
vh John Hannover
6 stærke Ivæksætterbøger - e-bøger/paperbacks - letlæste I LINK HER Intro til regnskab - og Fradrag - e-bøger letlæste I LINK HER