Først og fremmest skal du jo havde godkendt dine produktionslokaler og ja du skal naturligvis registres hos fødevarsestyrelsen så de kan komme på kontrol besøg. Derudover så skal du jo bruge en del penge på godkendt køkken med dertilhørende faciliteter så uden at sælge for over 50k om året så må du dæleme tabe kassen
Du skal helt sikkert lade dig registrere ved fødevare styrelsen. Så kommer de og tjekker dine lokaler inden for 14 dage.
Du skal lave et egenkontrol program samt en risiko analyse. Hvis du kun har få selskaber kan det være du bliver fritaget for kontrol. Men det er ikke noget jeg vil råde dig til selv at vurdere, da det kan blive MEGET dyrt.
Alt efter hvilken slags mad du laver,tror jeg ikke du skal regne med kun at omsætte for 50 000. Du kan jo prøve at regne ud hvad et enkelt bryllup til 100 personer vil koste.
Held og lykke med det.
Alt det der skal man da ikke som mobilgadeslag? Og kan man ikke køre catering og mobilgadeslag lidt under samme fane? Hvis man nu laver maden fra sin foodtruck?