Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Pludselig er der ikke noget salg i webshop.

Side 2 ud af 3 (21 indlæg)
Tilmeldt 22. Jun 13
Indlæg ialt: 285
Skrevet kl. 16:48
Hvor mange stjerner giver du? :

Helt enig i Henriks kommentar, det går simpelthen for langsomt. Jeg er smuttet igen inden den har indlæst side nummer 2.

Hvilken platform/shopsystem anvender du?

Mine råd generelt:
- Kig på hostingen. Det er her der er mest at forbedre. 3,3 sekunder om indlæsningen af én fil er helt hen i vejret. Det kan være din udbyder har forslag hertil.
- Der sker for meget. Begræns mængden af moduler og plugins
- Fjern samlet knap 800 linjers inline css og javascript på hoveddokumentet (skal parses hver gang og ser ikke umiddelbart ud til at ændre sig)
- Sammenlæg evt. javascript og css-filer. Du indlæser 400 ved første visit

Hvad der hastighedsmæssigt ser fint ud:
- Billedstørrelse
- Caching

Tilmeldt 9. May 12
Indlæg ialt: 202
Skrevet kl. 17:16
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 2 person

Må jeg, som ikke kyndig inden for cykler, og heller ikke specielt kyndig inden for webshop strategi komme med lidt tanker. :-)

Først og fremmest, er en cykelbutik ikke meget sæsonbetonet? Sprøger, fordi jeg ikke ved det, men jeg kunne forestille mig, at vejre har en hel masse med fald i salget at gøre. Der er selvfølgelig dem som cykler hele året rundt, men langt de fleste stiller vel jernhesten i bero i vinterhalvåret, vil jeg tro.

Jeg kan forestille mig, at mange af dem som besøger siden, enten checker priser, eller bare drømmer, hvis det er specielle produkter du har. (Har som sagt ikke forstand på cykler). 

A24 - er det en speciel reference til noget inden for cykling? 

Når jeg søger "cykler" på Google, hold da fast der er mange om buddet. Og A24 dukker ikke op, har checket de første 5 sider, så måske nogle købte annoncer vil være en god ide (Igen: ved ikke meget om Google markedsføring, men nævner bare hvad jeg ser). 

Når jeg går ind på din side, så kan jeg ikke se, hvad der gør dig speciel i forhold til alle andre. Der er ingen forskel på om jeg går ned til den lokale cykelhandler, eller jeg handler hos dig. 

Skal jeg for eksempel bruge en ny slange til min cykel. Hvad skal få mig til at købe den hos dig?

Der er ikke umiddelbart noget der fortæller mig at du har de bedste cykler, det bedste mærke, de billigste priser, den hurtigste levering, eller noget som helst andet. Kan jeg reelt set ikke bare købe min vare i Kvickly, Bilka, Biltema eller hvad de allesammen hedder, når jeg alligevel er der. Hvorfor skal jeg købe den hos dig?

Det var bare lige mine tanker. Håber du kan bruge dem til noget. :-) 

Tilmeldt 21. Jun 14
Indlæg ialt: 330
Fra  Weebio Skrevet kl. 17:45
Hvor mange stjerner giver du? :

De forbedringer du nævner du har lavet. Ligger de i menuen?

Tilmeldt 20. Apr 07
Indlæg ialt: 16007
30% af profil udfyldt
Skrevet kl. 19:00
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Lars Mikkelsen:
Måske skulle man skifte deodorant...

Måske, men du bør helt sikkert skifte grafiker.

Selv om dit gør det selv arbejde virker rent teknisk, skaber webshoppens grafik og præsentation af produkterne ikke den tillid, som er nødvendig for at folk får lyst til at handle.

Når du ikke selv kan se at din nye menu heller ikke fungerer, så bør du ansætte en grafiker til at hjælpe med det overordnede design og dine landingpages.

Din topbanner skal væk. Den ligner noget fra 90'erne.

DU bør også tage en snak med en prof. om hvordan man får udbytte af de sociale medier

---

Du bør også overveje hvilke kunder du primært vil gå efter. Dem der køber en hverdagscykel, får lavet service hos deres lokale cykelhandler og sjældent køber dele og udstyr.

Eller kunder som dyrker cykelmotion og ofte køber dele og udstyr.

Nu er min mening farvet af, at jeg selv dyrker cykelmotion, men jeg vil mene at du bør gå målrettet efter kunder som mig, der hele tiden skal bruge dele pga. slid og selv laver mange af reparationerne og den daglige service.

Hvad enten du vælger den ene eller anden kundegruppe, bør dine varer på forsiden være produkter, der rammer plet i forhold til din kundegruppe og sæsonen. Hvis jeg var i dine sko, ville jeg lade mig inspirere af cykelpartners forside og som dem vælge at droppe pulldown-menuerne pga. for mange varegrupper og benytte en landingpage med menu, bokse med varegrupper etc.

Jeg vil også mene du har for få landevejscykler. 2 modeller er alt for lidt.

Jeg kunne ikke finde kæderens og kædeolie, som jeg kommer til at bruge en hel del af de kommende måneder.

Jeg er vild med dette tilbud: http://a24.dk/gearnav-dele/2546-lose-kugler-til-kuglelejer.html Smile

---

Du kan også justere dine besøgstal ned, da aminotråde som denne skaber en del trafik med nysgerrige aminobrugere, som i 99,99% tilfælde ikke er konverterbare til kunder.

Jeg håber du kan bruge mine velmente hårde ord til at komme nærmere dit mål.

Tilmeldt 26. Oct 16
Indlæg ialt: 20
Skrevet kl. 19:20
Hvor mange stjerner giver du? :

Ved ikke om denne tråd er seriøs eller en dårlig joke. Har 50/50 Mbit fiber og halvdelen af forsiden er ikke engang loadet efter 2 minutter. Som forbruger ville jeg skride efter 20 sekunder MAKSIMUM (hvis jeg var gavmild med min tid). Bruger Firefox, og jeg har aldrig problemer med andre hjemmesider.

Jeg prøvede lige at køre din hjemmeside gennem Google Pagespeed, selv der får man DNS Timeout.

Fra Aarhus
Tilmeldt 9. Mar 10
Indlæg ialt: 673
Skrevet kl. 19:25
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

JanE1:

Ved ikke om denne tråd er seriøs eller en dårlig joke. Har 50/50 Mbit fiber og halvdelen af forsiden er ikke engang loadet efter 2 minutter. Som forbruger ville jeg skride efter 20 sekunder MAKSIMUM (hvis jeg var gavmild med min tid). Bruger Firefox, og jeg har aldrig problemer med andre hjemmesider.

Den må jeg tage på min kappe. Der har i løbet af de sidste ~45 minutter været netværksproblemer hos vores datacenterudbyder, hvorfor der har været meget lange svartider. Jeg beklager! Det er løst, og hvis du prøver igen, bør det gå meget hurtigere! 

Ift. indlæsning af siden, se på https://tools.pingdom.com/#!/ehVl21/http://a24.dk/ og https://gtmetrix.com/reports/a24.dk/WjqhdFJg. Der er meget at gøre på selve siden. TTFB (tiden som serveren bruger på at behandle siden) kan formentlig også mindskes med prestashop's indbyggede cache. De kan hurtigt blive halv-tunge med mange plugins, elementer på siderne mv., hvis det skal indlæses ved hver sidevisning.

Vh Anders Eiler

Salgsdirektør, E-Commerce

Tilmeldt 26. Oct 16
Indlæg ialt: 20
Skrevet kl. 19:55
Hvor mange stjerner giver du? :

Nu loader den meget hurtigere, tak.

Lars Mikkelsen - Du kan godt optimere din pagespeed en smule, som de andre har fremhævet.

De mest vigtige spørgsmål er:

Hvad mener du med"Pludselig er der ikke noget salg i webshop."?

Plejede du at sælge 100 produkter om dagen, hvorefter dit salg gik i nul?

Eller har du slet ikke konverteret og ønsker feedback på dit website?

Var din hjemmeside nede, før du lavede forbedringerne, og i hvor lang tid?

Der mangler væsentlig information, før vi kan finde ud af, hvad dit problem er.

Jeg håber du vil svare på ovenstående.

Dog kan jeg uden at kende svaret til ovenstående godt give dig feedback på din forside:

Hvilken målgruppe appellerer du til? For mig at se er din forside rodet.

Det tog mig et stykke tid at finde ud af, at de produkter der er på forsiden er de produkter, du sælger flest af, da teksten "MEST SOLGTE" med grå baggrund er meget usynlig i forhold til resten af din hjemmeside. Det eneste jeg så var en ethjulet cykel, en babystol samt professionelt cykeludstyr, hvilket gjorde mig meget forvirret.

Du bliver nødt til at strukturere din forside i forhold til din(e) målgruppe(r).

F.eks. kan du have de mest solgte produkter struktureret i forhold til målgruppe (mest solgte produkter til professionelle, mest solgte produkter til mødre, mest solgte produkter til artister etc.) på forsiden.

Eller du kan vælge at fokusere på en målgruppe (f.eks. professionelle) og have de mest solgte produkter for dem på forsiden, hvorefter alle de andre produkter blot er at finde i underkategorierne på din hjemmeside.

Derudover kan du have et "ugens produkt", hvor du promoverer et produkt ca. en gang om ugen (se evt. Bodylab.dk for inspiration) .

Jeg skriver ikke, at det er en dårlig ide at have en liste over dine mest solgte produkter, den skal bare ikke fylde næsten hele forsiden, eller også skal du gøre det mere tydeligt, at det er det, du viser på forsiden. Enten i kombination med, at du fokuserer mere på din(e) målgruppe(r) eller blot omstrukturerer din forside.

Det ville være meget nemmere at beskrive, hvad jeg mener visuelt, men jeg håber stadig, du kan bruge noget af det, jeg har skrevet.

Fra Ballerup
Tilmeldt 6. Jun 08
Indlæg ialt: 16477
Fra  Poledanser underholdning danser Skrevet kl. 01:57
Hvor mange stjerner giver du? :

jeg har teste siden på mobil pagescore er den stadigvæk skadelig den er rød og google tjenste siger 1,4 sekunder om at loade siden  der også billeder og css html fejl på siden https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=http%3A%2F%2Fa24.dk%2F 

test også side andre steder den køre rigtige langsom

https://www.webpagetest.org/

https://tools.pingdom.com/

http://websitetest.com/

https://gtmetrix.com/

du har ikke w3 total cach som normalt kræver viden sætte korrekt op så de fejl bliver rettet og siden bliver hurtigere . så jeg vil anbefale finde ud ad hvad der kan rette sådanne fejl i prestashop , jeg ved i wordpresse findes plug in der nemt retter fejlene mon ikke også det findes i prestashop cms system

jeg tror også som anden at årstiden også spiller ind det er ikke cykle års tid 

du findes ikke godt google det betyder også rigtige meget 

ret de fejl som dette her tool siger http://analyzeme.dk/gratis-webanalyse-seo-optimering

https://majestic.com/ siger du har links men når kigger meget på links profilen kan man se du har overtaget et domæne med links fra et søgemaskine firma så der mangler flere relevante links du er godt på vej kan jeg se 

mere i din profil google maps åbnings tider og mere tekst https://www.google.dk/maps/place/a24/@55.790673,12.1498743,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x465242afdb8ec071:0xb2727b2a4acd917d!8m2!3d55.790673!4d12.152063

der mangler på siden store mængder tekst så lav en blog på siden  

 

poledancer.dk klik bestil shows altid god priser og lange shows

Fra Ølstykke
Tilmeldt 28. Jul 11
Indlæg ialt: 479
Fra  Move2 - Danmark Skrevet kl. 07:03
Hvor mange stjerner giver du? :

Det var mange gode indput fra jer til A24.dk. TAK.

Siden har været oppe siden januar 2016 og de næste 6 måneder blev der lagt varer ind. Nu er der vel omkring 2500 aktive. Siden har fået nogle få kunder til at handle hver dag, 1-3 ordrer og pludselig er der ingen der har handlet i flere dage. Tiden for cykler er selvfølgelig også lidt skidt, men lidt ordrer skulle der gerne komme. Jeg har ændret 3 ting siden det stoppede med ordrer.

Siden er lavet i Prestashop 1.6 (Der er bare meget kode i)
Hosting er på Meebox med deres hurtigste løsning. (Der var et gratis tilbud om opgradering... :-)

Menuen er kommet på (det var før den originale)
One page checkout (det var før 5 sider)
Banneret er kommet på forsiden. (det var før  et banner som folk mente var lavet i Paint)

A24 er et nemt navn og huske. Første bogstav i alfabetet og datoen for juleaften, A24. Og så havde jeg det liggende på en anden server med andet indhold siden 2002. Der er jo mange andre der har navne som ikke siger noget. Bilka, Fona (som er lukket), Telia, Fona osv. Og mange flere. 

Om jeg henvender mig til en speciel gruppe? Jeg har nok det meste til de fleste. Også olie til cyklen. Skriver man olie i søgefeltet kommer der mere end 10 frem Wink Men det er sælger mest har nok været til hr. og fru Danmark.

Når man søger på cykler er der 7.500.000 resultater. Hvis jeg skal på side 1, er der vist lang vej endnu. Jeg tror ikke engang en SEO-ekspert kunne hive mig der op.

Cykler er meget specielle. Man tjener næsten ingenting på dem og så kommer de først med nye modeller lige efter nytår. Jeg nåede ikke at få nogen 2016-modeller ind, så det er kun lidt få jeg har fået opsnuset hos en leverandør. Harr man, ligesom jeg selv, ikke en fysisk butik ved siden af, vil nogle leverandører ikke levere cykler. Derfor kan det være svært at få de bedste cykler på menüen.

Rent teknisk.

Jeg har en lille idé om at den nye menu loader alt i menuen uanset hvad du skal bruge. Med et par billeder til hver undermenü kan det give lidt lange svartider. Jeg er selvfølgelig ikke sikker, men måske...

Måske skulle jeg kigge lidt mere på http://cykler-a24.dk som også er min side.

Tilmeldt 17. Jul 12
Indlæg ialt: 2163
Fra  Hosting4Real Skrevet kl. 07:39
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Lars Mikkelsen:

deres hurtigste løsning. (Der var et gratis tilbud om opgradering... :-)

Kan du ikke sende mig en mail på lucas@hosting4real.net ? Jeg er sikker på jeg kan kigge på om dine Prestashop indstillinger for hastighed er sat korrekt (kvit og frit), og kan endda prøve at flytte siden til en udbyder (mig selv) på et test domæne, hvor det gerne burde flyve :-) Endda samme prisklasse som du betaler nu - fordi din side bruger stadig ufattelig lang tid server-side.

Forresten når man kommer ind på siden, man får direkte et popup omkring nyhedsbrev - det irritere mig lidt, samtidig det ehandels mærke i siden, sidder i lidt i vejen (efter min mening).

Hosting4Real - High performance webhoteller.

Side 2 ud af 3 (21 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere