Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Starte med at lave egen hjemmeside

Side 1 ud af 2 (11 indlæg)
Fra Aalborg
Tilmeldt 24. Jul 16
Indlæg ialt: 215
Kristian Fra  Gak og løjer Skrevet 17-08-2016 kl. 11:50
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej

Tænkte om det er muligt selv at begynde på en hjemmeside og lave "basis" og så senere få en professionel til at lave det færdig og SEO optimere og andet.

Jeg tænker at det ville kunne spare mig for noget af udgiften til en professionel.

Mit spørgsmål er så, når jeg aldrig har beskæftiget mig med hjemmesider før. Er det så overhovedet muligt at lave fx en wordpress hjemmeside (syntes jeg kan forstå den er populær og forholdsvisnem at gå til) basis ideen om hvad der skal være hvor og hvilke undersider.
Siden er til en mindre forlystelse til turister, polterabend osv.

Eller vil det ende med man får lavet flere problemer og dårlige løsninger som en professionel så skal bruge for meget tid på at rette op.

Tilmeldt 9. Aug 16
Indlæg ialt: 16
Jens S Berggren Skrevet 17-08-2016 kl. 13:12
Hvor mange stjerner giver du? :

Som du selv skriver er wordpress et oplagt sted at starte.

Vi har selv lavet denne her www.danskelivecasino.dk i wordpres. 

Der findes masser af tutorials på youtube og skulle det gå helt galt er der et hav af wordpress-nørder der er klar til at hjælpe dig (både med og uden betaling)

God vind med projektet

Fra Gørlev
Tilmeldt 25. Sep 10
Indlæg ialt: 564
Simon Rohde Nielsen Fra  Rohdemedia Skrevet 17-08-2016 kl. 13:16
Hvor mange stjerner giver du? :

Hejsa, 

Det lyder som en rigtig god ide, og på den måde får du også et indblik i, hvordan hele systemet egentligt fungere. 

Du skal være velkommen til at skrive en besked, hvis du undervejs har spørgsmål. 


Og hvis du ikke helt har mod på det, så kører jeg dette hovedløse tilbud lige nu, du er velkommen til at kigge på; http://www.amino.dk/forums/t/274846.aspx - En Wordpress side til 1199 -,

Fra Aarhus C
Tilmeldt 14. Mar 14
Indlæg ialt: 2152
Simon Børsting Sørensen Fra  Erhvervshjemmesider.dk ApS Skrevet 17-08-2016 kl. 13:16
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Kristian 

Du kan altid forsøge dig med WordPress igennem en såkaldt "one click installation" hos eksempelvis Unoeuro eller lign. Her kan du forsøge at finde nogle nemme temaer, og derefter opsætte noget basalt webindhold. 

WordPress er super brugervenligt, og det er faktisk kun dig selv, og dine tekniske begrænsninger, der bestemmer hvor langt du kan komme. 

Hvorvidt du skal hyre en professionel, afhænger af dine ambitioner samt dine evner. Hvis budgettet er meget begrænset, så kan du altid starte selv, og se hvor langt det rækker. 

Jeg står til din rådighed til fremtidige WordPress assistance, hvis dette måtte blive aktuelt. Kan fanges på simon@erhvervshjemmesider.dk

God arbejdslyst :-) 

Fra Danmark
Tilmeldt 12. Oct 12
Indlæg ialt: 261
Martin Sølberg Fra  Click In Dandele Skrevet 17-08-2016 kl. 13:27
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Kristian,

Ja, det kan du godt. Du skal dog huske, at SEO konsulenter næsten altid arbejder på timebasis, og tiden ved at rette det hele igennem og analysere sig frem til tekniske fejl mm. selvfølgelig også tager tid, og antal timer derfor vil stige.

Anbefaler du får lavet SEO og hjemmeside samme sted. Når vi laver hjemmesider for folk integrerer vi SEO delen i hjemmesiden fra start af og tilbyder fremtidig optimering af siden. Du kan derfor hos os kunne spare pengene på den måde, da vi optimerer det hele korrekt fra starten. De SEO folk der optimerer siden i starten vil følge dig hele vejen som fast kontakt person hele vejen igennem fra vi starter med at lave siden.

Du skal være velkommen til at kontakte os (Info@ClickIn.dk).

Jeg vil sige, hvis du i forvejen ved at du inden for nærmere fremtid vil investere i SEO, så vil jeg anbefale at få lavet det korrekt fra starten af. Hvis du derimod blot vil have en hjemmeside, der kan vise din virksomhed og produkt uden at have fokus på søgemaskinerne, så kan du godt vente med det. Du skal dog være opmærksom på den kommende konsulent, skal bruge mere tid på det.

Du kan sagtens selv lave en flot hjemmeside i Wordpress uden den store tekniske viden. Du skal dog være opmærksom på, at det vil kræve en del timer, hvis du er helt grøn på området, men det er helt klart muligt.

Håber det kunne bruges og held og lykke med projektet.

/Martin Sølberg

Fra Aalborg
Tilmeldt 24. Jul 16
Indlæg ialt: 215
Kristian Fra  Gak og løjer Skrevet 17-08-2016 kl. 14:12
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Jens
Ja det er en fin side i har bygget.
Og fin ide med at kigge lidt youtube videoer

Simon, ja tænker ikke det er nogen dum ide og vide lidt om hvordan det fungere så man selv kan vedligeholde siden lidt, hvordan fungere det egentligt når man har fået lavet en side, og der fx skal et godt tilbud ind, eller en nyhed, skal man selv gøre det eller kan firmaet der har lavet det ændre fx 1år eller noget med fri (med en begrænsning) ændringer på siden.
Tak for tilbudet om hjælp, er desværre ikke så langt at jeg kan gøre brug af dit tilbud.


Simon Børsting
Jeg skal helt sikker have en professionel ind over, det skal være 100% iorden når den skal lanceres, også i forbindelse med SEO og andre gode markedsførings tricks
Også tak til dig med hjælp


Martin
God info, tror ikke helt jeg er inde i hvad SEO er, og derfor jeg tænkte der skulle en prof indover, giver selvfølgelig ikke meget mening hvis meget af det jeg har lavet skal ændres af en SEO ekspert, så ville mine timer være spildte. Planen er også at et firma skal lave siden færdig og SEO
Skal helt sikkert have en hjemmeside der er optimeret til søgemaskiner, så firmaet kommer bedst fra start, skal selvfølgelig også have Facebook, Twitter og Instagram profiler til at reklamere for forlystelsen. Som siden skal bruges til.

Fedt med den respons og hjælp indtil videre

Kan jeg ikke lave en hjemmeside i wordpress uden at have et webhotel og den rigtige hjemmeside, da vi endnu ikke har et navn til forlystelsen, og jo dermed heller ikke til hjemmesiden.Tilmeldt 4. Jan 13
Indlæg ialt: 92
Anders Søgaard Fra  Youfront Skrevet 17-08-2016 kl. 14:47
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Kristian,

WordPress er okay nemt, og med lidt vilje og læsning vil du sagtens selv kunne sætte noget okay op, men det vil ikke være en "leg". WordPress er godt nok intuitivt, men alligevel. Der findes en masse guides på YouTube jeg vil anbefale dig at se.

Ifht. dårlige løsninger tvivler jeg på du kan lave det så dårligt en professionel ikke nemt kan klare det for dig efterfølgende.

Udvikler ved Youfront webbureau.

Specialist i User Experience, konvertering, udvikling og SEO.

Fra 2450 Fattigness
Tilmeldt 4. May 12
Indlæg ialt: 607
Jakob Bank Fra  Offpiste Skrevet 17-08-2016 kl. 14:53
Hvor mange stjerner giver du? :

Kristian:
Tænkte om det er muligt selv at begynde på en hjemmeside og lave "basis" og så senere få en professionel til at lave det færdig og SEO optimere og andet.

Nej. Den professionelle vil skulle starte forfra alligevel til samme pris, som hvis du ikke havde lavet noget. Du er i øvrigt også bedre tjent med at have den bedst mulige løsning fra dag 1.

Fra Aalborg
Tilmeldt 24. Jul 16
Indlæg ialt: 215
Kristian Fra  Gak og løjer Skrevet 17-08-2016 kl. 15:01
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Jakob

Det var nemlig det som var min tanke, om mit arbejde ville være spildt, og ja løsningen skal være 100% iorden fra den dag siden skal tages i brug.

Måske man skulle ligge sine kræfter et andet sted.

Fra 2450 Fattigness
Tilmeldt 4. May 12
Indlæg ialt: 607
Jakob Bank Fra  Offpiste Skrevet 17-08-2016 kl. 15:08
Hvor mange stjerner giver du? :

Hvis du har pengene, kan du med fordel outsource hjemmeside og marketing, dels for at få det bedste fundament, dels for at kunne hellige dig din kerneforretning.

Side 1 ud af 2 (11 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere