Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

flere firmaer under et CVR nummer i et IVS

Side 2 ud af 2 (13 indlæg)
Fra Glostrup
Tilmeldt 29. Oct 09
Indlæg ialt: 66
Karsten Kabat Fra  Moneter ApS - regnskab og bogholderi Skrevet 23-06-2016 kl. 13:22
Hvor mange stjerner giver du? :

Man kan godt have flere bankkonto i et selskab (IVS, APS el. A/S), og der kan oprettes flere SE-numre, se citat fra erhvervsstyrrelsens hjemmeside.

"SE-nummer

Føres der særskilt regnskab for hver enkelt virksomhed, kan du imidlertid også vælge at lade dem registrere som administrative enheder med særskilte SE-numre.

Et SE-nummer er at betragte som et undernummer til et CVR-nummer, og registreringen af det kaldes for en delregistrering.

En delregistrering foregår via den digitale selvbetjeningsløsning Ændre virksomhed. I visse tilfælde imødekommer SKAT ikke ansøgningen, og du vil i de tilfælde blive kontaktet af SKAT.

Særligt for kapitalselskaber

Bemærk at selskaber skal benytte Startblanketten for at registrere en administrativ enhed med et særskilt SE-nummer. Vær opmærksom på, at du i dette tilfælde skal skrive virksomhedens CVR-nummer i rubrikken "CVR-nr. /SE-nr.:" i feltet på blanketten. Du bedes desuden skrive i rubrikken "Supplerende oplysninger" nederst på side 2, at "delregistrering ønskes".

"

/Karsten

Tilmeldt 23. Feb 16
Indlæg ialt: 52
Kenneth Nielsen Fra  KN Estate And Business Holding ApS Skrevet 25-06-2016 kl. 01:41
Hvor mange stjerner giver du? :

Nu snakker ni ivs, jeg har en holding aps, går ideen ikke af holding hvis man tilknytter flere CVR? da Holding ets CVR, vel lidt er sikkerheden for dine drift firmaer?

M.v.h. Kenneth Nielsen  

Fra Glostrup
Tilmeldt 29. Oct 09
Indlæg ialt: 66
Karsten Kabat Fra  Moneter ApS - regnskab og bogholderi Skrevet 25-06-2016 kl. 09:47
Hvor mange stjerner giver du? :

Ideen med et holding (IVS, ApS eller A/S) er at det ejer flere selskaber, med hvert sit CVR-nummer.

Spørgsmålet her gik på om man kunne have flere CVR-numre i samme selskab, hvilket ikke er muligt, men man kan underopdele med SE-numre, hvis der er flere aktiviteter i under samme CVR-nummer, men det er ikke et krav med underopdelingen.

Men det må ikke forveksles med et holding selskab med underliggende datterselskaber, som hver i sær er selvstændige enheder.

/Karsten

Side 2 ud af 2 (13 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere