Kære aminofolk Jeg går med tanken om at opstarte en fødevarevirksomhed. Jeg vil koge karameller, som skal sælges online og muligvis i detailbutikker. Fordi jeg har været i kontakt med fødevarestyrelsen, ved jeg, at jeg skal have en fødevaregodkendt køkken at producere karamellerne i. Mit spørgsmål er ikke så konkret, men jeg håber på, at der er nogle venlige mennesker derude, som kan fortælle mig lidt mere - andre der har stået i samme situation? Hvordan skal jeg finde et industrielt fødevaregodkendt køkken? Overholdelse af hygiejne/love fra fødevarestyrelsen? Alt information bliver modtaget med kæmpe smil - Jeg håber og er sikker på, der findes nogle som er klogere end mig og har tid/lyst til at hjælpe. På forhånd tak. |
Du kan evt. se nærmere her http://www.foedevarestyrelsen.dk/fvst_ansvar_opgaver/Sider/Startpakke-for-nye-foedevarevirksomheder.aspx