Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Revisor med speciale i...?

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
  • 1
Fra Glarbo, Ry
Tilmeldt 13. Oct 15
Indlæg ialt: 12
Fra  Ud af komfortzonen Skrevet kl. 14:58
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg skal snart have fat i en revisor, og undrer mig lidt over at de alle tilbyder det samme! Forstået på den måde, findes der ikke revisorer som specialiserer sig i f.eks. bestemte brancher? Eller giver det ingen mening inden for revisionsbranchen? 

De fleste siger de tager sig af revision, bogføring, momsregnskab, m.m. men i mit hovede er det en selvfølge at de tager sig af det. Og de siger næsten alle sammen at bl.a. kvalitet og høj ansvarlighed er vigtigt. Igen bør det være en selvfølgeBig Smile 

Jeg savner nok bare en revisor som skilter med: jeg er stærk indenfor autobranchen, sportsbranchen, netbutikker, eller hvad det nu må være. 

Er det mig som har en forkert opfattelse af hvordan skattelovgivning m.m. virker, eller findes der revisorer med specialer indenfor specifikke branhcer?

Tilmeldt 1. Nov 15
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 15:17
Hvor mange stjerner giver du? :

Hejsa. Regnskab er cirka det sammen. Men du kan dog godt finde en stærk skatterevisor etc. Men den segmentering du tænker på er nok mere i advokatverdenen. Der er ikke stor forskel på at revidere regnskab for en slikbutik og en online autoforhandler.

Det du kan gå efter er en revisor der ikke tager penge for alt. Vi anvender Partner Revision i Herning. Dem kan jeg klart anbefale, da vi kom fra en der chargede hvert påbegyndt minut. I Herning hos PR kan vi stille spørgsmål og få rådgivning på mail og tlf på fair vilkår hvor vi ikke føler os rippet.

Link hvis det er.

http://www.partner-revision.dk/medarbejdere/vis/medarbejder/peter-vinderslev/

Søren Kragh

Fra Glarbo, Ry
Tilmeldt 13. Oct 15
Indlæg ialt: 12
Fra  Ud af komfortzonen Skrevet kl. 19:41
Hvor mange stjerner giver du? :

Tak for svaret. Og tak for tippet. Herning er ikke så langt væk, så det kan være jeg skal have en snak med dem.

Fra Birkerød
Tilmeldt 29. Apr 11
Indlæg ialt: 1202
Skrevet kl. 20:36
Hvor mange stjerner giver du? :

Branche specialisering er i høj grad noget, som er under udvikling i revisionsbranchen. Når vi snakker helt små virksomheder og selskaber har det næppe den store betydning, man må vel alt andet end lige (som du selv pointerer indledningsvist) forvente det helt generelle er på plads (generel skat, moms, regnskab mv.). Det er derfor også især indenfor de større revisionsselskaber, hvor man hører om branche ansvarlige og deraf udvikling af branche modeller/værktøjer mv.

De primære områder er nok indtil videre segmentering indenfor fast-ejendom, auto-branchen (meget kompleks skat/moms og afgifts område) og når vi snakker store selskaber medicinal og finansielle selskaber (bank & forsikring), hvor der nu er en særskilt certificerings ordning, inden man kan få lov og være revisor for et finansielt selskab.

Når vi imidlertid snakker små selskaber har jeg alene 2 gode råd, jeg ville ligge vægt på ved valg af revisor:

1) Anbefalinger - kender du nogen, som kender nogen de vil anbefale, så må det ses som et kæmpe plus.

2) Forventningsafstemning - Hvis ikke revisoren selv gør det klart hvilke ydelser, som leveres og hvilke forudsætninger disse omfatter, så sørg for og spørg grundigt ind til dette.

Statsautoriseret revisor - København

Fra Odense S
Tilmeldt 2. Nov 10
Indlæg ialt: 87
Fra  BDM bogføring Skrevet kl. 09:41
Hvor mange stjerner giver du? :
Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere