Hej Amino.
Nu har jeg i snart 4 måneder søgt, og søgt efter et produktionslokale til fødevarer, men jeg har simpelthen ikke kunne finde noget. Jeg søger nogle lokaler, hvor jeg kan starte min produktion af fødevarer op enten i København, eller udkanten af København. Jeg har prøvet diverse hjemmesider på nettet, og ringet til enkelte ejendomsmæglere uden det store held.
Det jeg søger.
Nogen der kan hjælpe ? |
Hej
Behøver du at have et produktionslokale 24 timer i døgnet? Få producenter har brug for et køkken 24-7. Jeg ved ikke, hvad du skal producere, men kan du lægge produktionen uden for restaurant og pizza tiderne, så kan du leje dig ind om fx formiddagen.
Hvad med fælleskøkken i forsamlingshuse, folkehuse eller andre fælles spisesteder? Flere virksomheder har et stort køkken, der ikke bruges, fordi de køber maden ude fra. Led efter sådan nogle. Ejendomsmæglere eller boligforeninger har måske uudnyttede køkkener i deres ejendomme, som man kan låne i en periode?
Tænk ud af boksen og du vil finde et egnet sted.
Læs evt hæftet: Start som selvstændig fødevareproducent.
mvh
Mogens