Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hvilken vidergående uddannelse er aktuel for en iværksætter?

Side 1 ud af 2 (16 indlæg)
Tilmeldt 20. Apr 07
Indlæg ialt: 16014
30% af profil udfyldt
Skrevet kl. 07:59
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Amino'er

Jeg sidder idag og skal vælge en vidergående uddannelse. Jeg har indtil nu været sikker på at jeg ville læse "Erhvervsøkonomi - Entreprenørskab og Innovation", men jeg sidder nu på falderebet og er kommet i tvivl omkring dette. Jeg har min egen Webshop, og jeg kunne godt tænke mig at læse noget, som kunne være mere aktuelt for mig og webshoppen, men er kommet meget i tvivl omkring hvad jeg skal læse. Er der nogen som har erfaringer eller forslag? Er meget splittet,

Ser frem til at høre fra jer!

Tilmeldt 12. Aug 13
Indlæg ialt: 35
Skrevet kl. 14:05
Hvor mange stjerner giver du? :

Hey.

Personligt synes jeg ikke om en uddannelse alá Erhvervsøkonomi medmindre man gerne vil i bank eller lign.

Hvem skulle lære dig noget om iværksætteri? En lærer som har gået på uni og aldrig selv har været iværksætter? Eller i bedste fald en lærer som har været iværksætter, men ikke egnede sig til det og blev lærer i stedet.

Få et job i et par år i en mindre virksomhed eller tag en elev uddannelse som kontorelev, salgselev eller lign.. Så har du mulighed for at se hvordan det hele fungerer og derefter overveje om det kunne være noget for dig at sidde i din chefs stol.

Ellers al held og lykke med det..! og god weekend

Tilmeldt 20. Apr 07
Indlæg ialt: 16014
30% af profil udfyldt
Skrevet kl. 14:10
Hvor mange stjerner giver du? :

Takker for svaret A.T.

Men nu er det sådan at jeg har en webshop, med ordrer dagligt, så "sidder allerede i chefens stol", men føler stadig at jeg bør have en uddannelse, da der er rig mulighed for det ved siden af på nuværende tidspunkt. Men ja vil give dig ret i dit argument omkring erhvervsøkonomi er for bank-folk, og hvad kan de lærer mig om iværksætteri osv :-) - Men hvad ellers af uddannelser? - Har skævet lidt til multimedie-designer, da dette kunne være brugbart til redigering på egen webshop osv. men er meget i tvivl! 

Ingen som kan dele sine erfaringer?

Fra Frederiksberg
Tilmeldt 31. Aug 11
Indlæg ialt: 587
Fra  Eos Web I/S Skrevet kl. 14:53
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

A.T.:
Hvem skulle lære dig noget om iværksætteri? En lærer som har gået på uni og aldrig selv har været iværksætter? Eller i bedste fald en lærer som har været iværksætter, men ikke egnede sig til det og blev lærer i stedet.

Ahh. Det er måske lige tarveligt nok over for uddannelserne. Jeg har taget fag i iværksætteri på CBS. Her er underviserne iværksættere, som har nogle virksomheder i gang, og som også er aktive her på amino og i andre iværksættergrupper.

Desuden havde vi hver uge en gæste forelæsning fra diverse iværksættere. Dette er folk som Toke Kruse (Billys Billing), en af dem bag drinkster og en hel masse andre. Derudover var der mulighed for at pitche foran kendte investorerer og VCs, og man bliver tvunget til at starte sit eget projekt op (Og det er en del af den endelige karakter). Desuden skal man heller ikke forglemme, at man studerer med 100 andre unge iværksættere eller i hvert fald unge som gerne vil være det. Specielt er det interessant at studere sammen med udenlandske studerende med interesse i iværksætteri. Der er da i hvert fald interessant at snakke med f.eks. unge kinesiske studerende, som også er igang med at starte virksomhed i deres eget land. Alt dette jeg har nævnt er for et 7,5 ECTS point valgfag, så jeg er sikker på at man sagtens kan få noget ud af en hel uddannelse.

Jo og til sidst skal man heller ikke glemme alle de mange gode tilbud man får som studerende med interesse i iværksætteri. Der er jo mange ting, som er gratis eller meget billigt som studerende - også inden for tilbud til iværksættere.

Fra Odense
Tilmeldt 7. Sep 10
Indlæg ialt: 69
Skrevet kl. 14:54
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg sidder i præcis samme dilemma lige pt.!

 

Har et fuldtidsjob som jeg elsker, men føler stadig at jeg skal i gang med noget uddannelse på et tidspunkt.

Har også overvejet .HA erhvervsøkonomi som skulle give en allaround forståelse for at drive virksomhed, tror det er en okay god uddannelse..

 

Men samtidig er jeg lidt splittet om man kan lære det via uddannelse eller om det er bedst at lære det gennem at arbejde.

Følger lige med her:)

Mvh. Mathias

Fra Odense
Tilmeldt 29. May 11
Indlæg ialt: 26
Skrevet kl. 15:08
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg er igang med en videregående uddannelse indenfor International Handel og markedsføring med salgs-profilen.
Du kan evt. krydre den uddannelse med nogle ekstra fag, såsom online marketing el lign. Jeg syntes personligt det er en god uddannelse, som både har givet mig nogle kvalifikationer på min arbejdsplads og mit iværksætter liv. 

Der er ikke så meget med økonomi, kun hvordan du som ledelse kigger overordnet på tallene, men derimod mere med salg og marketing, som jeg personligt mener, er det vigtigste i en virksomhed. 

www.eventyrvin.dk - Udsøgte vine, kaffe og teer, af høj kvalitet til en fornuftig pris. 
 

Fra New York, NY
Tilmeldt 22. Feb 08
Indlæg ialt: 255
Skrevet kl. 15:57
Hvor mange stjerner giver du? :

En uddannelse i erhvervsøkonomi giver en fin indsigt i erhvervslivet, og kombineret med egne erfaringer fra din webshop kan det sagtens være en god løsning (er bestemt ikke kun for bankfolk).

Men hvad vil du specifikt med uddannelsen? Vil du videreudvikle din nuværende shop forretningsmæssigt? platformsmæssigt? begge dele? eller blot blive klædt på med en uddannelse, fordi "det bør man jo", og "så har man noget at falde tilbage på"? Det er nok det du først skal besvare.

Fra København
Tilmeldt 14. Dec 05
Indlæg ialt: 624
Fra  Teambuilding Skrevet kl. 16:02
Hvor mange stjerner giver du? :

Prøv at kigge på den her: http://bde.dk/

Nyt projekt: polterabend .  Eller prøv teambuilding.dk

Fra Århus
Tilmeldt 29. Mar 05
Indlæg ialt: 378
Fra  Thomsen Business Information Skrevet kl. 19:46
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Hej Casper

Jeg mener at er vigtigt at tage en uddannelse. Det gør ikke så meget hvilken, blot det er en, du har det godt med. På en eller anden måde giver det en status/ballast/stolthed/sikkerhed/udviklingsmulighed at "være noget" - at have en faglighed.

Mens du tager din uddannelse, er der masser af tid til at udvikle din egen virksomhed. Jo mere du er presset jo mere er du i stand til at udføre.

At starte og drive en virksomhed som studerende en er fantastisk uddannelse. Du får to uddannelser i en, det er da godt gået. En uddannelse giver udsyn og brede, at starte virksomhed giver energi og sommetider smålighed.

mvh

Mogens

Fra Ishøj
Tilmeldt 26. Jan 13
Indlæg ialt: 28
Skrevet kl. 19:55
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Casper,

En overvejelse kunne være Handelsøkonom, som blandt andet udbydes i Lyngby, København eller Næstved. Uddannelsen giver dig en bred forståelse indenfor Logistik, SCM, markedsføring, international handel, organisation og ledelse, erhvervsret, erhvervsøkonomi, Business English mv.

Uddannelsen forudsætter, at du vælger enten "indkøb og logistik", eller "salg og salgsledelse" som speciale. Uddannelsen er relativ kort (2 år), men set i lyset af, at det er det brede vidensniveau, som jeg formoder du efterlyser, finder jeg den helt ideel for dig. At den ikke har længde som en kandidat betyder ikke nødvendigvis, at du er dårligere stillet hvad omfanget af viden forklarer, men måske rettere specialiseringen af denne.

God vind.

Rasmus. 

Side 1 ud af 2 (16 indlæg)