"Forestil dig at du er på vej hjem fra en bytur. Du er hammer sulten, og har lyst noget saltet natmad. Du leder efter et sted, hvor du kan få tilfredsstillet din hungren." - Hangover Food Palace Vi er to drenge, som i en længere periode har gået og haft den her idé om et nyt madkoncept, som skaber et friskt pust til de glade by-mennesker, som godt kunne tænke sig noget anderledes og nyt. Målgruppen skal ramme unge mennesker i alderen 15-25 år. Vi har leget lidt videre med idéen, og har allerede nu skabt vores første ret, som vi kunne forestille os blive solgt. Vi har med hjælp fra venner og bekendte, forhørt os omkring hvad DE synes kunne være lækkert, og prøvet og skabe den ideelle ret. Billedet herunder viser "Naughty Hangover" som er den første og eneste ret indtil videre bestående af: Wrap tortilla med nudler al dente, stegt, krydret, udskåret kyllingefilet. Baconstrimler samt sprøde, spæde salatblade, forårsløg, frisk chili, snackpeber og smagsfuldt bearnaisesauce. Vores håb om mål, er at skabe en større kæde af tømmermændsmad i form af fastfood. Vi vil gerne vide hvor stort et omfang det overnævnte har og hvor meget det egentlig kræver ressourcemæssigt, at opstarte en sådan virksomhed. - Hvordan kommer vi i gang? Alt dette er selvfølgelig en idé, så input og gode idéer er modtaget med stor taknemmelighed. I kan eventuelt læse mere om konceptet på vores beta-facebook side. Med venlig hilsen, Dennis og Steffen. |
Hvorfor ikke? Ethvert alternativ til pizza og "cafe-fodkold" er vel efterhånden at foretrække. Go for it!
Dog ville jeg tænke lidt mere over navnet. Ordet tømmermænd er i de flestes øre negativt.