Jeg tænkte på, mange resturanter og pizzaria går dagligt med flasker og dåser til supermarkeder for sælge. Kan jeg på en måde tilbyde dem service hvor jeg kører til resturanterne og indsamler tomme flasker... Men hvordan kan jeg tjene penge på det?
Taberprojekt. Du vil få svært ved at holde en alm. timeløn, når spisestederne i forvejen får en ansat til at ordne små-opgaverne udenfor travlheden. I restaurationsbranchen ved man nogenlunde, hvornår der er noget at lave, så du går efter noget, som der ikke er noget marked for, medmindre du vil gå til slave-løn. Tænk større og mere ambitiøst
Jeg ville ikke kunne udelukke ideen på forhånd, men jeg er ikke sikker på det ligefrem er en levevej. Tror godt du kan få nogen med på den hvis i deler panten. Så sparer restaurationen 1/2 times arbejdsløn og kan bruge sine kræfter på at drive forretning.
Har en ven der kører rundt og sælger sæbe servietter osv til restauranter, hvis de ville kunne de selv lave deres indkøb og sikkert billigere, men mange vil gerne spare tid hvor de kan. Har de et supermarked som nabo er det nok svært men hvis de skal starte en bil og køre 2km med flasker, så går der hurtigt for meget tid.
Ulempe: der er nok mange der køber vand ´samtidig med at de afleverer flasker - måske du skulle tilbyde at handle fyldte flasker også - og så få nogle procenter af sælger. Hvis du tjener 20kr. kassen a 10 kasser om ugen plus 50% pant og så et gebyr på 50kr.- så tjener du 400 om ugen per restaurant.
Så har du 20 kunder tjener du 32000kr. per måned, det er vel ikke helt dumt...og panten er vel skattefri...