Jeg kender en indisk dessert, som smaager himmelsk. Det består af mælk og masser af sukker og jeg tør påstår, har man smagt den engang glemmer man den aldrig !
Desserten er sådan ukendt i Danmark, hvordan ska jeg sælge den, hvem ska jeg sælge den?
Mening er det en dag ska købes i store super markeder... Når jeg har råd til det.
Jeg er specialist i fødevareret - og du skal være velkommen til at sende mig en PB, hvis det er. Der er umiddelbart flere aspekter i det du påtænker dig. For det første - skal du selv lave produktet? Eller er det "kun" (uden at forklejne det iøvrigt) en opskrift du kommer med i hånden. Hvis du selv skal lave det, skal du ultimativt registreres og autoriseres som fødevarevirksomhed med alt det der hører til der.
Når du sælger produktet er jo sandsynligvis indpakket, hvorfor der også er alle mærkningsreglerne at tage højde for; afhængigt af sammensætningen kan der f.eks. være lempeligere krav til hodlbarhedsmærkningen, da produkter der hovedsagligt består af sukker ikke behøver en sådan, jf. mærkningsbekendtgørelsens §40, nr. 7 (eller hvis det kan betragtes som et bageri eller konditorvarer, der på grund af dens beskaffenhed forbruges indenfor 24 timer efter fremstillingen (§40, nr. 2)).
Derudover, så kan det være, at der også skal indgås aftaler med køkkener, hvis du vil have dem til at lave det for dig.
Jeg vil selv lave det, eftersom jeg det er drengdrømmen. Produktet er hovedsagligt af mælk og sukker. Eftersom desserten ik er kendt i Danmark, så ska det introduceres til danskerne og dermed finde af hvor stor interesse er .
Det jeg sælger til lokal butik hjælper ikke, folk ska kende den for tag det op af disken.
Min plan er lave aftale med firmaer/ virksomheder og giv dem nogle smagsprøvinger gratis, så håbe på indgået en fastaftale med dem, hvor jeg leverer desserten hver dag/ 2 dag hele mrd.
Men er det muligt, for de firmaer har en kantine tilknyttet eller få mad bragt af mad-firmaer