Tanken gik på at starte en webshop og så sælge smykker hjem enten som dropship el købe nogle små partier hjem fra england.
Der vi så kommer i tvivl, er vedr stempling af smykker. Vi er selvfølgelig klar over at hvis man sælger sølv smykker, så skal det være stemplet med 925.. Men så er det vi bliver i tvivl.. Kan det passe smykkerne også skal stemples med et navne stempel el sådan noget? Eller er det ikke nødvendigt når det ikke er os selv der fremstiller dem, men blot køber dem hjem og sælger dem? :)
Tak men synes ikke rigtig jeg forstår det der bliver skrevet deri linket..
Man kan jo tit se forskellige der sælger smykker online og i diverse butikker, som ikke har det her navne stempel el hvad de kalder det.. Hvordan kan de undgå at have dette på? - så jeg ved hvad vi evt også kan gøre.
Det kommer an på forskellige ting; Fx hvilke materialer smykket er lavet af, vægten af smykket og ikke mindst at du måske bare ikke har opdaget hvor stemplet sidder. Stemplerne er som regel meget små og på ørestikker og halskæder udført i ædelmetaller sidder stemplerne ofte på låsen.
Jeg kan ikke vide om smykker fra den ene eller anden leverandør er stemplet korrekt. Det er dit ansvar at tjekke op på det før du sætter smykkerne til salg. Spørg leverandøren og tag en snak med Ædelmetalkontrollen.
Hej. Du skal have et dansk registreret navnestempel, da det er dig der indestår for lødigheden/holdigheden. Og det uanset, hvilken for for stempling der er fra udlandet.
Informationer fra leverandøren skal lægge grund for din stempling og så skal du jo stole på HAM, ellers er det dig der kommer i problemer.
Kontakt: Stefan Aamann, ved Ædelmetalkontrollen, 43 26 70 00
eller Ole Petersen via kontaktformularen på www.aedelmetalkontrollen.dkDe kan fortælle dig meget mere om den sag.