Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Må man drive erhvervskøkken fra en privatadresse?

Side 1 ud af 1 (7 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 13. Aug 13
Indlæg ialt: 3
Skrevet kl. 15:28
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej

Jeg synes ikke jeg kan finde svar på dette noget sted. Kun om hvilke krav der er til et erhverskøkken. Men må man drive sådant et køkken fra et privat køkken, så længe det køkken ellers overholder de andre regler på området?

Er der en som sidder med nogle links hvor jeg kan læse mere om det, eller har et konkret svar?

På forhånd tak.

Mvh
Michael 

Fra Sørby
Tilmeldt 26. Mar 13
Indlæg ialt: 186
Fra  www.east-tour.dk Skrevet kl. 15:49
Hvor mange stjerner giver du? :
Tilmeldt 13. Aug 13
Indlæg ialt: 3
Skrevet kl. 16:09
Hvor mange stjerner giver du? :

Tak for svaret. 

Jeg har været igennem den side. Der står intet om det. Desværre.

Fra Sørby
Tilmeldt 26. Mar 13
Indlæg ialt: 186
Fra  www.east-tour.dk Skrevet kl. 16:10
Hvor mange stjerner giver du? :

Så vil jeg evt ringe til dem, de er nok de eneste der ved hvad som er lovligt

Tilmeldt 13. Aug 13
Indlæg ialt: 3
Skrevet kl. 16:12
Hvor mange stjerner giver du? :

Det vil jeg gøre. Mange tak.

Tilmeldt 23. May 08
Indlæg ialt: 3316
Fra  Easypie ApS Skrevet kl. 16:40
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5,0 stjerner givet af 1 person

Som udgangspunkt handler det mere om køkkenets indretning end om, hvem der ejer det.

 

Tilmeldt 5. Jun 12
Indlæg ialt: 0
Skrevet kl. 23:23
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej

Privat madlavning og fødevarevirksomhed under bagatelgrænsen

"Det er privat madlavning, når du laver mad derhjemme. Men privat madlavning er fx også:

Når man på skift laver mad til hinanden i kollektiver, bofællesskaber, kollegier og fængsler.

En kogekone der laver mad hjemme hos kunden til en privat fest.

Fællesspisning på en folkeskole, hvor deltagerne medbringer mad.

Når frivillige laver toasts til en træningsaften i idrætsklubben.

Hjemmebag til offentlige møder i eget hjem.

Kirkekaffe med kage eller fællesspisning.

Når fodboldklubben serverer pølser og hjemmelavet kage til stævner på stadion.

Hvis du laver mad i privat sammenhæng, behøver du ikke følge reglerne i fødevarelovgivningen. Maden er dit eget ansvar. Du bør derfor altid sikre en god hygiejne ved madlavning."

Privat madlavning og fødevarevirksomhed under bagatelgrænsen

Privatsfære og bagatelgrænse for fødevarevirksomheder

Med venlig hilsen

Krisztian 

Vi har specialiseret os i rådgivning af hotel og restaurant business. 

 

Side 1 ud af 1 (7 indlæg)