Hej
Privat madlavning og fødevarevirksomhed under bagatelgrænsen
"Det er privat madlavning, når du laver mad derhjemme. Men privat madlavning er fx også:
Når man på skift laver mad til hinanden i kollektiver, bofællesskaber, kollegier og fængsler.
En kogekone der laver mad hjemme hos kunden til en privat fest.
Fællesspisning på en folkeskole, hvor deltagerne medbringer mad.
Når frivillige laver toasts til en træningsaften i idrætsklubben.
Hjemmebag til offentlige møder i eget hjem.
Kirkekaffe med kage eller fællesspisning.
Når fodboldklubben serverer pølser og hjemmelavet kage til stævner på stadion.
Hvis du laver mad i privat sammenhæng, behøver du ikke følge reglerne i fødevarelovgivningen. Maden er dit eget ansvar. Du bør derfor altid sikre en god hygiejne ved madlavning."
Privat madlavning og fødevarevirksomhed under bagatelgrænsen
Privatsfære og bagatelgrænse for fødevarevirksomheder
Med venlig hilsen
Krisztian
Vi har specialiseret os i rådgivning af hotel og restaurant business.