Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Vil du være med til, at opbygge en international engrosvirksomhed indenfor bolig og interiør?

Side 1 ud af 1 (8 indlæg)
  • 1
Fra Gentofte
Tilmeldt 9. Dec 10
Indlæg ialt: 20
Skrevet kl. 16:12
Hvor mange stjerner giver du? :

Siden januar 2012 hvor jeg var på Formland Messe i Herning med mine produkter for første gang, har jeg haft meget travlt og da efterspørgelsen er stigende og mulighederne mange, er jeg nået til et punkt, hvor den arbejdskapacitet og de timer der er til rådighed er nået. Derfor søger jeg en eller flere personer, der på en eller anden måde har en drøm om at føre iværksætteriet ud i livet og gribe de muligheder, der ligger.

Med historie og respekt for naturens ressourcer, importerer jeg møbler og brugskunst i genbrugstræ fra Indien, Rå autentiske og upolerede materialer, fra diverse bygninger omdannes til borde, bænke, skabe, kasser, tal og bogstaver, der med deres helt unikke udtryk skaber kant til vores nordiske lyse/grå stil, og udfordre det vi kender. Brugte militærtasker indsamlet i Indien og omdannet til puder er også en del af sortimentet, og så er der alt det der er under opsejling og bare venter på flere hænder og mere tid.

Jeg har kunder i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Rusland, Israel, Schweiz og Færørene. Efterspørgelsen er stigende og opgaven med både at opsøge og følge op på nye kundeemner i hele Europa, samtidig med der skal findes nye varer, eksisterende kunder skal passes og udvikles, og så er der alt det administrative og innovative, kræver flere personer.

Mulighederne er der, interessen for produkterne er der. Opbakning for vækstfonden der ser virksomheden som en der har vækst potientiale, og senest udvælgelse til at deltage i Innomatch 2 under forskningsministeret  vidner om jeg er på rette kurs.

 Da jeg ikke er kommet til det punkt hvor jeg har mulighed for bare at gå ud og ansætte de folk jeg har brug for, da likviditeterne er investeret i produkter, er jeg interesseret i en eller anden form for samarbejde eller partnerskab, Du behøver nødvendigvis ikke have kendskab eller interesse for bolig, det kunne også være du bare brændte for det med at bygge en business op, sociale medier eller andet, eller på anden måde har nogle af de kompetancer der skal bruges i en international virksomhed, som jeg ved det ender med at blive.

 Har du lyst, eller kender du nogen ,der seriøst ønsker at gribe muligheden for at skabe en succes, så ring eller skriv til mig og lad os snakke om tingene.

 Hilsen Hanne Birkholm

Tlf. 60 72 10 04

Mail: hb@hannebirkholm.dk 

www.quote-by-birkholm.dk

Tilmeldt 20. Apr 07
Indlæg ialt: 16014
30% af profil udfyldt
Skrevet kl. 16:15
Hvor mange stjerner giver du? :

Hvad er dine forventning til en eventuelt partner?

Fra Gentofte
Tilmeldt 9. Dec 10
Indlæg ialt: 20
Skrevet kl. 16:42
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Michael

Det er et meget stort spørgsmål, som er svært at definere på mail. Min ide er at komme i kontakt med folk der har det rette engagement og interesse og gerne nogen der besidder nogle andre kompetancer  og interesser end mig så det er muligt at vækste struktureret. Jeg ønsker en sparrings partner som jeg i det daglige kan sparre med på ale de opgaver og udfordringer der er.

Lige nu dækker jeg det hele og har hjælp fra min mand om aftenen primært med økonomien. Min passion ligger på produkterne, det at blive i stand til at finde og opbygge en kollektion ud fra mission og vision. men der er jo mere i det end det, så det er noget jeg forventer at der skal snakkes om, og så er det vigtigt at kemi og person passer sammen.

Tilmeldt 26. Sep 12
Indlæg ialt: 4
Skrevet kl. 18:29
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Hanne.

Jeg er bosat i Filippinerne. Hvis du er interesseret i brugskunst udformet i træ eller lign. kan jeg være behjælpelig.
Jeg har kontakter til flere snedkerfirmaer, som har specialiseret sig i brugskunst. 

Så kontakt mig, hvis du er interesseret og vil høre mere.

Med venlig Hilsen

Martin Jensen 

Fra Aalborg
Tilmeldt 25. Dec 09
Indlæg ialt: 655
Fra  Dropshipbase.dk Skrevet kl. 23:18
Hvor mange stjerner giver du? :

Rigtig spændende projekt og vil give dig ret, der er potentiale i det (efter min mening) :-) Boede jeg i nærheden af Gentofte var jeg kørt hen til dig asap ;-)

Fra Gentofte
Tilmeldt 9. Dec 10
Indlæg ialt: 20
Skrevet kl. 08:57
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Martin

Jeg er altid åben over for muligheder, jeg kender intet til Filipinerne, men hvis du kan være behjælpelig med hvad der er muligt at få som kunne ligge inde for det jeg søger, med vægt på bæredygtighed, autentiske rå produkter, vil jeg meget gerne i gang med en dialog.

Kan du evt sende noget til min mail?

hb@hannebirkholm.dk

Fra Gentofte
Tilmeldt 9. Dec 10
Indlæg ialt: 20
Skrevet kl. 08:58
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Tom

Jeg mener ikke man skal begrænse sig af geografi, der er i dag mulighed for både at lave virtuelle virksomheder og kommunikere på tværs af landet og landegrænser, så har du noget og byde ind med å kontakt mig, og lad os snakke om det

Fra Hellerup
Tilmeldt 1. Dec 08
Indlæg ialt: 141
Skrevet kl. 10:40
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Hanne -

Fantastisk med din virksomhed - især i disse tider med mindre afsætning i detailforretningerne....

Jeg vil gerne tage en kop kaffe med dig, hvor vi sammen kan finde en mulighed for fremtiden vore virksomheder imellem.

Bor selv i Hellerup. så anstanden er ikke stor. Dette er blot en kort skrivelse, da vi så kan tage den mere seriøse på mødet.

Giv lyd, og lad mig høre om din interesse.

Dbh.

Søren Nygaard

Interieur i high-end - se mere på www.weltevree.nl/eng

 

Side 1 ud af 1 (8 indlæg)