Jeg er en udlært kok og konditor der er ved at starte produktionslokaler op, hvorfra der skal være leverancer til hoteller, restauranter, caféer, kantiner, private etc. etc. Indtil videre har jeg leveret til private - bryllupper, barnedåber, konfirmationer etc., hvor folk er fundet fram til mig via mund til mund metoden. Jeg sidder, og prøver på, at finde ud af, hvordan det vil være smartest, at tage kontakt til diverse firmaer. Skal jeg: 1: Dukke op uanmeldt med en smagsprøve under armen 2: Maile dem på forhånd og aftale møde med dem 3: Dukke op uanmeldt for, for at aftale et kommende møde med det respektive firma 4:___________________________________________
Hvordan ville i ønske, der blev taget kontakt til jeres firmaer, store som små? Kom gerne med et 4.,5.,6.,7.,8.,9. forslag... På forhånd tak for hjælpen Eva |
Smagsprøven vil jeg ikke kunne sige nej til
Det tror jeg er en god idé. Kunden har jo tid til at lytte, når du fylder munden på dem
vh
Henrik