|
Hej alle. Jeg arbejder i ny og næ på et hotel i København, og det er vel at mærke om natten. Vi er en del hoteller som har snakket om at få noget med bragt ud til alle hotellerne omkring ca. 01:30. Det kunne f.eks. være en dagen ret, noget man kunne bestille ud fra et menu kort eller andet. Der er helt sikkert et marked med omkring 40 hoteller alene omkring Istedgade. Problemet er bare at ingen har lavet en sådan virksomhed, og det fatter man jo slet ikke :-) Kunne det ikke være en super fed idé? |
Hej Shock
Interessant emne :-)
Hvorfor tager et af hotellerne ikke den forretningsmulighed nu når de (måske) allerede har et storkøkken?
Hvad mener du med at maden skal leveres ud kl 01:30 - bliver folk da sultne der, eller skal maden varmes op af hotellet senere efter behov?
Har du nogen ide om hvor mange kuverter et hotel typisk har behov for på eks. en mandag og en lørdag?
Bliv gratis medlem
- der røg en del af det interessante tror jeg.