1. Kontakt til bager: Hej Amino’er. Ideen bag virksomheden er, at jeg har udviklet en opskrift, som jeg ved vil blive revet væk når først den er i butikkerne.
Hvordan griber man bedste dette an? Nogle der har et link til et lager hvor der må opbevares fødevare, både forarbejdet og råvarer (mel, sukker, chokoloade osv.) Ser frem til at modtage jeres feedback. 2. Ansættelse af folk på dagsbasis I forlængelse af ovenstående, så er næste udfordring, at jeg på sigt kommer til at mangler ”hænder”. Jeg har selvfølgelig folk der vil hjælpe, men på sigt bliver kæresten også træt af at skulle bruge sin weekend i bageriet.
Skal man overhovedet overveje en vikarløsning? En anden mulighed at få en bager/bager-virksomhed til at stå for hele produktionen, er dette en mulighed, til "rimelig" pris. Info: antal solgte (budget) 2012 - 90.000 stk. 2013 - 250.000 stk. Udslagspris med moms i butikken: 20 kr/stk. |
host?
Nogle der kan hjælpe :)