Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

hjælp til regler for egenproduktion af bolcher

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 2. Aug 11
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 14:39
Hvor mange stjerner giver du? :

Er der nogen der kan hjælpe mig ?

Laver bolsjer hjemme i mit private køkken og nu er der en butik der gerne vil sælge dem. Mit spørgsmål går så på, må man sælge bolsjer der er lavet i ens private køkken ? Tænker, der er vel visse regler for produktion i eget køkken ? Håber nogen kan hjælpe.

Tilmeldt 26. Jun 10
Indlæg ialt: 1584
Skrevet kl. 14:49
Hvor mange stjerner giver du? :

Dit køkken skal godkendes af fødevareregionen, og du skal føre egenkontrol = Glem det, det er MEGET svært at få godkendt dit eget køkken. Derudover skal du føre egenkontrol.

Hvis du ser en forretning i det, så overvej at find et køkken du kan låne til produktion/opbevaring, og så dette godkendt af fvst. 

Fra Korsør
Tilmeldt 26. Feb 09
Indlæg ialt: 5072
Fra  Sliknet Thai-invest aps Skrevet kl. 14:53
Hvor mange stjerner giver du? :

Ja, der er et hav af regler som må overholdes.

Både mht. dine bolcher  ( ingredienser ) , mærkning , holdbarhed mv.

Men også for lokalerne hvor det fremstilles.

Jeg ville kontakte din lokale fødevareregion allerførst, og tage en snak med dem.

http://www.foedevarestyrelsen.dk/Sider/forside.aspx

 

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)