|
Hej
Produkterne er der stadig - men kan ikke bedømme om det er jeres tekst. Jeg syntes dog at falde over en del ensartethed, men kan ikke bedømme om det er tilfældigt.
- Kasper
|
Hej Produkterne er der stadig - men kan ikke bedømme om det er jeres tekst. Jeg syntes dog at falde over en del ensartethed, men kan ikke bedømme om det er tilfældigt. - Kasper |
Jeg klapper i mine små hænder over jeres maskine, havde godt hørt rygter om at der skulle være en husholdningsmaskine på vej. Arbejder i den danske foodservice sektor og kæmper en kamp for at overbevise de danske køkkener om at sous vide er vejen frem... Selv den dårligste mand i et køkken kan ikke ødelægge kødet.. Held og lykke med det - potentialet er enorm! |
Jacob Nielsen www.jacob-nielsen.com
http://www.elgiganten.dk/product/EUSVD00102/sous-vide-supreme-demi Mere information. Er samme som den cashede version af siden, så de har ikke fjernet teksten. |
" SousVide Supreme er verdens første vandovn, designet specifikt til at bringe SousVide tilberedningsmetoden ind i private hjem og små restauranter. SousVide tilberedningsmetoden indkapsler smag og bevarer vitaminerne i det du tilbereder. Resultatet er mad, som er helt uden sammenligning, hvad angår både smag og konsistens; Bøfferne bliver tilberedt jævnt og præcist, hele vejen igennem. Grøntsagerne bliver møre men beholder sprødheden. Og kyllingen bliver saftigt og mør som aldrig før. Alt sammen, med et tryk på en knap. Hvordan virker det? SousVide metoden er en af hemmelighederne hos kokke over hele verden, og har været det igennem flere årtier. Maden puttes i en pose og vakuumpakkes, sænkes ned i et vandbad, hvor temperaturen er nøjagtigt kontrolleret (ned til en nøjagtighed på 0,5C - noget du ikke opnår med de gængse, og dyre, SousVide moduler, som benytter sig af en alm. termostat, som giver svingninger i temperaturen på op til +/- 5C). Modsat almindelige ovne og kogeplader, som bruger høje temperaturer, så bruger SousVide Supreme lavere og meget mere præcise temperaturer, som tilbereder maden præcist og til perfektion. Maden får ikke for meget og bliver derfor aldrig tør. 100% perfektion - hver gang! Køb SousVide Supreme hos os allerede i dag! " Og herunder er en kopi af Elgigantens tekst, som man kan finde under selve produktet "SousVide Supreme Demi" (link -http://www.elgiganten.dk/product/EUSVD00102/sous-vide-supreme-demi ) ved at trykke "Mere Information" : " SousVide tilberedningsmetoden indkapsler smag og bevarer vitaminerne i det du tilbereder. Resultatet er mad, som er helt uden sammenligning, hvad angår både smag og konsistens; Bøfferne bliver tilberedt jævnt og præcist, hele vejen igennem. Grøntsagerne bliver møre men beholder sprødheden. Og kyllingen bliver saftigt og mør som aldrig før. Alt sammen, med et tryk på en knap. Hvordan virker det? SousVide metoden er en af hemmelighederne hos kokke over hele verden, og har været det igennem flere årtier. Maden puttes i en pose og vakuumpakkes, sænkes ned i et vandbad, hvor temperaturen er nøjagtigt kontrolleret (ned til 0,5C). Det er i virkeligheden meget simpelt: Put maden i en pose og vakuumpak det. Sænk det ned i vandbadet. Mere skal du ikke gøre. " De har kopieret det meste af min tekst, endda en ret stor bid af det. Selv kommaer og punktummer er 100% det samme. |
Pas nu på! Nu er teksten jo også her, og amino bliver hurtigt indexeret.! nu er der for alvor dc :) bare et tip, kopier aldrig tekst :) ligemeget hvor og hvornår det skal bruges! :) |
Men tak for rådet. |
Hold da op en dum sag! Jeg forstår udemærket din frustration. |
De bedste tanker Mai Smidt.
Mulius.com - Legetøj for børn og barnlige sjæle.
Det virker som om du kan dokumentere at du har ophavsretten til teksten. I så fald, er det ret nemt selv at føre en sag (selv mod elgiganten), som en småsag (op til 50.000). Du udfylder et word dokument, og betaler 500 kr i retsgebyr, mere skal der ikke til. |
Tak for rådet. Fjerner de det ikke snart, så vil det være løsningen. |