| Hej Amino-venner. Det praktiske med at opstarte virksomhed har jeg nogenlunde styr på (Har prøvet det et par gange efterhånden) - men min nye idé handler om opstart af et spiseted og her er jeg på bar bund med hensyn til de krav myndighederne stiller til et sådant... Mit setup er i korte træk: Hverken min partner eller jeg er uddannet kokke eller lignende, vi er udelukkende med på den forretningsmæssige side. Vi skal altså have fat i en person som har det sorte bælte i et køkken, men hvilke krav skal vi stille til denne person ? Jeg tænker at myndighederne stiller en del krav, men: Har I nogen indspark - hvordan kommer jeg rent praktisk i gang med min idé ? - Jeg takker for eventuelle svar. 
 
 
 
 | 
HenningGS:Jeg tænker at myndighederne stiller en del krav, men:
1. Ansvaret for maden skal ligge hos en person med hvilke certifikater/uddannelse ?
2. Køkkenet/indretningen skal overholde hvilken lovgivning ?
3. Der skal hos kommunen søges hvilke tilladelser ?
1. Gerne kok og fødevare behandlings bevis.
2. .... dem alle? Fødevarestyrelsen, brand sikkerhed, arbejdsmiljø etc.
3. Da der sker ændringer konstant, vil det bedste svar kunne leveres af kommunen.
 
             Bliv gratis medlem
  Bliv gratis medlem
                         
         
             
            
 
     Opret bruger
Opret bruger