1) Kan man slippe på kontrol hvis man udelukkende forærer mad væk (og så tjener på andre aktiviteter)? 2) Hvis man sælger mad, har man så lov til at vaske op i hånden hvis man anvender kogende vand? 3) Hvor mange håndvaske skal man minimum have hvis der vaskes op i hånden og tilberedes både råt kød og grøntsager? 4) Har man lov til selv at købe varer i det lokale supermarked, eller skal man så kunne dokumentere en hel masse om at varerne er håndteret forsvarligt? 5) Er der nogen begrænsninger (fra FS eller virksomheder) på videresalg (herunder serveringsform) af produkter, f.eks. Carte D'Or is solgt i mindre portioner i skåle? Har man lov til at reklamere med mærket hvis kunden ikke har mulighed for personligt at bekræfte det? På forhånd tak! |
Du kan sagtens købe ind i det lokale supermarked - der er ikke krav om hvor du køber ind.
Mht. fødevarestyrelsens krav, er langt det letteste at ringe til din lokale afdeling og få svar der.
De vil bla. have en beskrivelse af dine aktiviteter samt lokaler.