Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Jan elhøj og jeg giver den gas på Bremen

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Fra Skodsborg
Tilmeldt 24. Mar 05
Indlæg ialt: 12289
Fra  Amino ApS Hotel Klippen Skrevet kl. 15:11
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

JAN ELHØJ OG MARTIN THORBORG KOMMER TIL BREMEN TEATER MED "LØNSLAVE? - DROP DIT JOB OG FØLG DINE DRØMME…"

Jan Elhøj og Martin Thorborg har gennem det meste af deres voksenliv været iværksættere, men på to vidt forskellige måder.

I dette foredrag vil de fortælle deres historier om at hoppe af hamsterhjulet, at tro og satse på egne projekter, at følge sine drømme og udnytte sit fulde potientiale i arbejdslivet.

Det er to forskellige historier om frygt, succes, samarbejde, viljestyrke, målrettethed og en smule held.

Jan og Martins ønske er, at inspirere andre til at tage skridtet og gå efter drømmen.

Jan Elhøj
Startede i 1996 sit første firma mens han stadig var fuldtidsansat hos Sophus Berendsen. Et år efter sagde han op, for at udleve sin drøm om at gå fuldtid med sin kreativitet. I dag kan Jan skrive en lang række TV programmer på cv’et, blandt andet Banjos Likørstue, Zulu Bingo og Nul Stjerner. Han har udgivet syv bøger, produceret egne tøj brands, lavet flere end 1000 radioprogrammer på Danmarks Radio og Radio 24/syv, og har udgivet musik i flere forskellige genre.

Martin Buch Thorborg
Ville være ingeniør som sin far, men kunne ikke regne og blev smidt ud af gymnasiet. Han kørte som taxachauffør i København og kedede sig så meget, at han lavede en lille butik der solgte pc-spil. Det fik startet iværksætterlysten og efterfølgende har han været med i mere end 40 virksomheder. Han er gået konkurs to gange og har solgt forretninger for mere end 1 milliard kroner. Han er foredragsholder, forfatter og ivrig samfundsdebattør på de fleste medieplatforme.

Køb din billet her

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)