Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Script indenfor en If/else funktion - Kan du hjælpe mig?

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Fra Aarhus
Tilmeldt 29. Apr 10
Indlæg ialt: 579
Kasper Bengtson Fra  bSocial ApS Skrevet 29-11-2010 kl. 11:29
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Aminoer - Dette indlæg er nok mest til dem af jer, som kender til programmering.

Jeg vil gerne have indsat en Facebook like box på Huskrabatten.dk sammen med hver enkel rabatkode, så de butikker, som indtaster sin Facebook side når de opretter en rabatkode på hjemmesiden, kan få mulighed for flere fans. På denne rabatkupon skal like boxen f.eks. placeres under "Se også; NonTanShop, tøj..."

Følgende krav skal opfyldes:

1. Like boxen skal kun vises, på selve siden med rabatkoden. Den skal altså ikke vises sammen med rabatkoden på forsiden og i oversigten. Kun på siden. Der skal altså bruges en betinget funktion som "<?php if(is_single()){ "

2. Såfremt at overstående betingelse er opfyldt: Like boksen skal kun vises, såfremt at der er ved oprettelse af kuponen, er indtastet en Facebook side adresse. Koden ville i så fald være noget i stil med <?php if($facebooklink > 0)

Koden til Facebook boksen er

<script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"></script><fb:like-box href="$facebooklink" width="350" connections="12" stream="false" header="false"></fb:like-box> 

$facebooklink er i headeren defineret som get_post_meta($post->ID, "key1", true);

 

Det burde ikke tage mere end 5 min for en programmør at lave dette. Såfremt at der ikke er nogen, der kan gøre det gratis her på amino, vil jeg gerne have et tilbud på det.

Fra Århus
Tilmeldt 13. Jul 07
Indlæg ialt: 77
Kenneth Dambo Skrevet 29-11-2010 kl. 17:02
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Kasper,

Jeg går ud fra, at koden kun skal indsættes på skabelonsiden for rabatkuponer, og altså ikke på forsiden eller andre sider.

<?php
if(!empty($facebooklink)){
<script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"></script><fb:like-box href="$facebooklink" width="350" connections="12" stream="false" header="false"></fb:like-box>
}
?>

Tilmeldt 18. May 10
Indlæg ialt: 181
kentora Skrevet 29-11-2010 kl. 17:11
Hvor mange stjerner giver du? :

Tillader mig lige at rette lidt i din kode :)

<?php
if(!empty($facebooklink)){
?>
<script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"></script><fb:like-box href="<?php echo $facebooklink; ?>" width="350" connections="12" stream="false" header="false"></fb:like-box>
<?php
}
?>

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere