Vores holdning til hvad vi laver kan opsummeres i, at vi under ingen omstændigheder går på kompromis med kvaliteten.
Går prisen op på hvad vi køber ind, så hæver vi prisen, vi har taget et aktivt valg i, at ikke sænke kvaliteten på noget tidspunkt.
indretningsmæssigt befinder vi os i noget man kan kalde jordnært møder stilrent. vi har mulighed for at levere fodbold/singstar og diverse underholdning på storskærm, og holde selskaber i lukkede lokaler (ca. 18 mennesker)
Vi tilbyder mad som andre i byen ikke kan / vil levere, og forsøger decideret at ramme en niche de ikke gør.
Vi har jævnt godt fat i de spisende gæster og er rigtig mange gange blevet kaldt byens bedste restaurant, det på trods af at vi kun kalder os café. Vi har godt nok et dagskort, men aftenkortet er et lille restaurantkort.
Vores mangel er som nævnt, at vi ikke bliver vurderet som gå-i-byen-sted endnu. Vi forsøger at lancere os som stedet man starter byturen fremfor der hvor man drikker hjernen ud.
Vi er indstillet på at det kan tage godt med tid at vinde ind i en befolkning, med fastgroede vaner. Eksempelvis er det 4 år siden der åbnede et nyt sted at gå i byen her ... hvis ikke længere. Men andet end det, gad vi godt se nogle initiativer.
Hvad vi har tænkt på er:
- kernegrupper, "the in crowd" ... dem der altid skaber en stemning og trækker folk til, sørger for at de bliver behandlet EKSTRA godt når de er der...
- happy hour... harmonerer ikke godt med vores vision om at være et forholdsvis ekslusivt sted, men min erfaring med gæster i restaurantbranchen er indtil videre, at de ikke er glade medmindre de føler at de har gjort en god handel, hvilket oftest og nemmest påvirkes af prisen.
- arrangementer ... DJ's har jeg ikke tiltro til kan trække folk ind bare "sådan" ... men andet end det, kan vi ikke rigtig tilbyde. Vi har ikke mulighed for live musik, og vi har ikke bevilling til kl 5. Vi vil ikke være et sted der har behov for en dørmand... Gourmet arrangementer, men det vil ikke hjælpe vores cocktailbar. DM i bartender lyder som et godt forslag, undtaget at vi har deciderede mangler på den front, som eksempelvis at vi mangler speedrail, Is-grav m.m. Vi er ikke Cocktailbar på superniveau endnu...
Vi har en lounge med sofaer og hyggelig belysning, der fordrer til noget hygge og cocktails men ... hvordan udnytter man det?!
mvh Bartenderen.
(efter veloverstået J-dag) - puha...