Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Anders fra Startup Central Synlig markedsføring, som bliver!

Synlig markedsføring, som bliver!

798 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 December 2020

Markedsføring er mange ting, og det kan koste dyrt. Du hører sikkert at Facebook Ads er vejen til en sikker vækst eller Google Ads er vejen frem. Det vi ser ofte som iværksættere er jo at vi bruger vores penge på at bygge det bedst mulige produkt og den bedst mulige hjemmeside.

Så hvad har vi tilbage og hvad kan vi gøre?

 

Du har nogle fantastiske muligheder som kun koster dig tid, men modsat online annoncer, vil disse stå på nettet til evig tid og løbende give dig eksponering - og er det ikke guldværd?

 

Blogs

Du skal ud på nogle blogs, men du skal selvfølgelig også investere tid i at lave noget til din egen blog for at styrke din SEO. Det handler om at få mange værdifulde links ud på Google om din virksomhed.

 

Blogs har en stor effekt hvis dit blogindlæg er på den rette side, mod den rette målgruppe. Du kan altid ringe og spørge indehaveren af en blog om du må skrive et gæsteindlæg, for at få et link fra deres side, men når du også har en blog, kan han/hun også skrive hos dig.

Husk at dine blogs som du selv skriver, eller andre skriver, skal deles organisk på din Facebook, LinkedIn og Pinterest.

 

Artikler

Artikler! Det lyder gammeldags, og hvem læser dem? Er det målgruppen? Ja, det svært at sige, men sorry; det er fucking fedt at sidde med hard-copy af en artikel om din virksomhed, eller om dig som person ’just saying’.

Du skal ikke række ud til Børsen, Finans eller andet lignende til en start. Opbyg et brand og vær’ ikke for fin. Jeg elsker at blive bragt i lokalavisen. Derfor skal du også kontakte din lokalavis og fortælle om din virksomhed. De giver med garanti historien for lokale helte, som skaber arbejdspladser og nye ting som kan hjælpe med at sætte en by på landkortet.


Igen; få den udgivet online, og del amok på de sociale medier

 

YouTube

Videoer er nutiden, og fremtiden, og noget som er let tilgængelig for alle at se når de føler for det.
Det er ikke nemt at få visninger på YouTube, men du rammer ind i Google salgoritmer og det er aldrig en skidt ting. Du kan få muligheden for at smide flere links op i din beskrivelse af din video som kan skabe leads, men igen - du får synlighed som forbliver på YouTube.

Har du tiden til det så er det godt givet ud at sætte undertekster på da de fleste ser video uden lyd.

 

Igen; det er godt dele materiale, men det handler om at dele værdi og ikke hurlumhej.

 

Podcast

Det talte medie er på vej frem med raketfart, og jeg tror på at det er et medie du skal kigge på til eksponering.

Har du et unikt nok produkt, til en niche målgruppe, kan du jo altid spørge om du må deltage. Hvem ved, måske svarer de ja, og igen drøm realistisk. De helt store podcast kommer ikke med det samme medmindre du har en unik og hurtig rejse.

Du kan også lave din egen podcast, og du kan faktisk komme i gang for under 3.000 DKK. Det er et medie du kan bruge for tid og evighed. Eksponering er afgørende i en virksomhed og her er lytterne lidt lettere at få fat i.

Husk intet af de ovenstående er lige til, men hvis du arbejder for dem, så kan du få resultater ud af dem ;)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anders skriver Skriv dig op