Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Anders fra Startup Central Ingen kan klarer sig uden salg!

Ingen kan klarer sig uden salg!

508 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
19 November 2020

Ingen BAL, uden vækst i SALG

Uden mad og drikke duer helten, og i når du er selvstændig eller iværksætter overlever du ikke længe uden SALG!

Så hvordan kommer vi i gang med salg, hvor finder vi kunderne? Det vil jeg forsøge at give dig et indblik i så godt jeg kan her på bloggen!

Jeg er personlig selv fan af vækst og salg som kan sættes i gang for minimums økonomisk investering eller slet ingen investering altså GRATIS – jeg er jyde.

Det jeg kommer rundt om her, har virket i opbygningen af min egen platform ’Startup Central’. 
 

I starten

Alt begyndelse starter i det små, derfor skal du ikke være bleg for at spørge dit netværk om hjælp med at skabe noget synlighed, og det vil selvfølgelig hjælpe dig, for mellem venner gælder janteloven ikke!

Salg stor heller ikke alene, salg har brug for marketing. Derfor er det tit at man siger salg og marketing fordi, god marketing gør det lettere for salg og succesfuld i salg gør det lettere for marketing. Derfor skal vi lige hurtigt rundt om noget du organisk marketings push fokus!

Vi må dog også erkende at netværk rækker langt, men det rækker ikke for evigt. Du skal der være aktiv i de organiske medier som Facebook, LinkedIn og Instagram nogle andre medier som Pinterest og TikTok kan potentielt være noget du kan bruge ekstra i forskellige tilfælde.

Du kan på Facebook og Instagram med fordele bruge Kreative Studio til at planlægge dine opslag frem i tiden. Hyppigheden af hvor tit du vil poste lader jeg være op til dig men nu mere du har at sige nu mere skal du selvfølgelig poste.

Salgsværkstøjer til at øge dit salg
Der flere salgsværktøjer du kan gøre brug af og nu skal vi lige rundt om dem.

Kold kanvas
Kold kanvas er det bedste værktøj, sorry to say it. Det gælder også hvis du driver en IT-virksomhed eller SaaS produkt osv. Du kan ganske enkelt skabe en langt stærkere relation og en langt bedre LTV på dine kunder. Din genkøbseffekt vokser også.

Vi skal lige huske ang. Kold kanvas du må ikke ringe til reklamebeskyttet, og du må ikke ringe til folk på Robinson-listen. Derfor vil jeg anbefale at gøre brug af min egen partnere og udbyder af kvalitets ringelister DataPeeps.

Det er rigtig vigtigt du har kigget på din målgruppe, så vil jeg bede dig om at tænke på hvem er din nøgle kunde, hvilke krav skal den liste du får opfylde for at bruge at give dig bedst mulig vilkår!

En god hit-rate er pr. 1 kald på en kold liste, hvor du ikke har været i dialog med dem før.

 

E-mail marketing

Mail lister og mail flows er noget vi bliver kastet i hovedet, men hvordan gør vi det lige og hvordan får vi gang i det uden at investere for meget tid eller penge?

Personligt er jeg fan af ActiveCampaign, men jeg ved godt den koster penge mens Mailchimp har en gratis version.

Det handler om at opbygge en mail liste - enten via din kold kanvas indsats, eller ved opsamling fra din hjemmeside som har en tilmeld nyhedsbrev funktion. Det kan med fordels også laves til LinkedIn og Facebook opslag.

M an kan selvfølgelig ikke lave salgsmails hver gang, så opbyg en relation og evt. fokus på lidt Social Selling som du kan læse her fra tidligere blogindlæg.
Mails, afhængig af størrelsen, vil kunne kaste løbende salg af sig for dig som du ikke arbejder lige så hårdt for som andre.

 

Netværksmøder

Det er jo svært at få lavet nogle store og gode netværksmøder i disse tider grundet Corona, men det er bestemt ikke noget som uddør. Jeg forventer at se dem komme retur, men jeg forventer ikke at vi når samme højder som førhen.

Derfor skal du kigge på online netværk som eksempelvis Startup Lounge, den oplagte ulempe er du ikke kan fremvise dit produkt fysisk, de oplagte fordele er du skal ikke flytte dig for dem, du kan deltage når det passer dig. Du kan arbejde med andre opgaver imens. Den BEDSTE grund til at du skal online netværke at dine pointer, reklame står til evigtid!

 

Online brug af reklamesider, grupper og hashtags!

Vi kan nok ikke undgå at elske Facebook og Instagram

Online sider og grupper stormer frem! Der er grupper for alt - fra katte, til software løsninger og det vil sige du kan udbrede din viden og produkter direkte til slutbrugeren. Du skal dog lige tjekke op med gruppens regler hvorvidt du må reklamere og hvis du er i tvivl så kontakt administratorer i grupperne.

Reklamesider, ja det et sted du bare kan spamme derude af, og selvom det måske virker som et meningsløst tiltag, så taler jeg af kæmpe erfaring; det giver stadig resultater, og øger din kendskabsgrad.


Du kender med garanti til hashtags så jeg vil ikke forklare dig yderligere om det men uanset sociale medie så skal du bruge dem aktivt. Facebook + LinkedIn udvælg få pr post, på Instagram kan du fyre den væsentligt mere af.

Jeg håber du kunne bruge indlægget, og ræk endelig ud hvis jeg skal uddybe det mere, jeg kunne taler i dagvis om salg så det er ikke muligt at dække det hele på et indlæg.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anders skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere