Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Skal du med?

1,179 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
18 August 2020

(Indeholder reklame)

To gange om året optager Nerdy Speakers nye kursister, og som Amino medlem, kan du opnå 25% rabat på indmeldelse.

Nerdy Speakers, er et online kursus for dig, der gerne vil inspireres til mere gennemslagskraft, når du har noget på hjerte og gerne vil lyttes til. Fordelt på 9 moduler, får du adgang til mere end 60 timers indhold, opgaver og eksperter, og et virtuelt netværk, du træner sammmen med. Du skal regne med at bruge ca. 1-2 timer om ugen, og du 
afslutter med et deltagerbevis d. 1 marts 2021.   

  • Giv din iværksætter karriere et nøk opad.
  • Lær at tale, og pitche foran andre uden nerver.
  • Lær hvordan du kan formidle den viden du har, så andre lytter.
  • Få mere faglig og personlig gennemslagskraft.

 

Bliv medlem i Nerdy Speakers, som er dit online fitnesscenter, til dig, der ønsker modet, og gennemslagskraften til at stille dig op, og sige det, du mener på en måde, så folk lytter, og husker dit budskab, og køber dit produkt eller din service.

Dette online kursus er oplagt for iværksættere, der skal sælge en god ide, til ledere, der skal have gennemslagskraft, for jobsøgende, der skal slå igennem, for kommende foredragsholdere, og undervisere, og alle andre, der vil udkomme med bøger, online kurser, foredrag, i debatter, i tv og radio etc.

Hvem står bag?

Vibeke Hartkorn er en dansk journalist, forfatter og tidligere studievært på TV Avisen. Siden 2007 har Vibeke været selvstændig kommunikationsrådgiver. Vibeke er prisbelønnet studievært, bestseller forfatter til foreløbigt tre bøger med en 4. på vej. Vibeke Hartkorn er en sand mester i at aflæse, forstå og uddanne mennesker i at kommunikere målrettet og troværdigt, så dit publikum, dine kunder, elever eller sågar chef lytter. Vibeke er journalist, coach og kommunikationsspecialist med ekspertise i medie – og budskabstræning. I Nerdy Speakers laver Vibeke de mest tankevækkende online workshops, og live QA, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål LIVE, og få svar på alle dine spørgsmål.

Og du får Soulaima, som din online underviser. Med utallige foredrag om året (også online og virtuelt) og med erfaring fra mere end 40 lande, er Soulaima måske mere erfaren og berejst end de fleste.

Hun er foredragsholder, og i stald hos een af USAs mest ekslusive foredragsagenter, og har udgivet flere bøger, herunder een, der er blevet købt og downloaded i mere end 350.000 eksemplarer. Soulaima er meningdanner og skriver fast for bla. Forbes og Berlingske Tidende. Ofte er hun provokerende, og søger at flytte folks fokus til det, vi bør tale (mere) om. Hun bryder tabuer, og tør sætte en dagsorden.

Soulaima er spændende, fordi hun mod alle odds (hun kan ikke sætte kommaer, og blev smidt ud af skolen i 7. klasse), og på trods af det, har hun skabt sig en international karriere med omtale i verdens førende medier. I 2020 blev hun kåret af Thinkers50, til at være een af de 30 i verden, man bør følge, og lade sig inspirere af. Soulaima bor til dagligt i Palo Alto i USA med sin mand og 2 skønne børn, hvorfra hun driver en software startup.

Nerdy Speakers laver Soulaima interviews og Q&A med nogle af de største stjerner og eksperter, som normalt er uden for almindelige menneskers rækkevidde, og så er hun tovholder på Nerdy sociale online events, så du får et godt netværk, har det sjovt og lærer noget.

Tjek Nerdy her:   https://www.nerdyspeakers.dk/amino1597188977912

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Soulaima skriver Skriv dig op