Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvor du bor - er een af de vigtigste beslutninger i dit liv

3,445 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 March 2017

Hvor bor du? 

Jeg bor i USA.  Nærmere betegnet Austin, Texas.

For 3 år siden besluttede vi os for at flytte til USA. Det gjorde vi så endeligt i feb. 2016.  Vi solgte hvad vi ejede og flyttede. Een af de tre vigtigste beslutninger i dit liv er faktisk i hvilken by du vælger at bo i.

Alle byer har deres eget DNA, muligheder og begrænsninger. Du bliver som dem du omgiver dig med. Dine eventuelle børn bliver præget af, hvor du vælger at bo. 

At vælge det land og den by man ønsker at bo i er en stor og vigtig beslutning, som bestemt ikke bør overlades til tilfældigheder. 

Måske bor du ikke lige der hvor du gerne vil. Men i det mindste bør du så tænke over, hvor du gerne vil bo og så arbejde dig hen imod det. 

Måske bor du allerede det perfekte sted?  

Jeg mødte engang en kvinde, som havde fået tilbudt hendes drømmejob i København. Hun boede i Kolding. Jeg spurgte om ikke hun dog vill flytte/pendle efter det. Det kunne hun ikke overskue. Mental og fysisk mobilitet er afgørende, medmindre det du lever af kan leveres "remote" og fra hvilken som helst destination. 

Jeg har boet i flere lande nu og tænker ikke at USA er min endestation. Det kan meget vel være Asien eller Afrika. Jeg er helt åben. 

Vil du blive, hvor du er nu?

I så fald så tænk over hvordan du kan optimere din tid og dine muligheder dèr, hvor du er.  Tænk over hvilken fremtid “dit sted” går i møde. Hvilken industri bliver den dominerende? hvem flytter til og fra byen?  Og hvordan passer du ind der?  

Q: Er du på det helt rigtige sted rent fysisk? Hvor bor du nu? hvorfor der?

Q Hvor vil du gerne bo, hvis du selv kunne bestemme, og der ingen mentale, fysiske eller økonomiske forhindringer var? 

Q: Hvor bor du om 3, 5. og 10 år?  

Jeg er vokset op med ” hvis du forlader Danmark og der sker dig noget, er du virkelig på den. Folk blev ved med at fortælle mig, da jeg var yngre, hvordan Danmark var verdens sikreste og bedste sted at bo. Vi vokser op med angsten for at forlade dette sted. Det ER muligvis verdens bedste sted at bo – men det skyldes det som er her, og ikke det vi frygter derude.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Soulaima blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere