Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Signer dit arbejde

3,586 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 January 2015

Den meget succesfulde erhvervskvinde Ms. Carlson, som jeg mødte på Harvard Kennedy University i 2012 fortalte at hun hver aften afslutter dagen med at spørge sig selv ” vil jeg sætte mit signatur på denne dag” (ganske som en kunstner gør det når han afslutter et maleri).

Dette besluttede hun sig for at gøre, efter én af hendes døtre døde i en alt for tidlig alder.

Vi forventer at forfattere, kunstnere og musikere identificerer sig selv ved at signere det arbejde de laver.  De står ved det de laver.

Ganske som advokater og revisorer gør. Men hvad med en manager, kokken,  den tekniske tegner eller læreren på den lokale folkeskole.

Kunder, bruger og borgere har ret til at vide hvem der står bag menuen, hvem godkendte projektet, hvem har lavet skoleskemaet eller den tekniske tegning og udregning?

Hvis du ikke er stolt af det du gør, så forkast det.

Hvis du arbejder et sted hvor man ikke kan se hvem der er ansvarlig for hvad eller hvor projekter kan forlade kontoret, uden at være signeret af en ansvarlig person,  bør du spørge hvorfor.

Sidder du til skolefesten på dine børns skole og fortæller stolt om dit arbejde, hvis nogen spørger hvad du laver eller mumler du lidt i skægget?

Er du en af dem, der stolt fortæller om hvilken fantastisk virksomhed du er hos?

Stolthed er en af de  vigtigste elementer, som ’Great Place to Work’ kigger på, når de kårer den bedste arbejdsplads. Stolthed i arbejdet yderst relevant for vores identitet, og selvforståelse.

Hvis du er stolt af dit arbejde, så signer det, og vær stolt. Ej det.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Soulaima blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere