Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Lykke- min bare ***

5,612 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
20 March 2013

Jeg står i min lokale købmandsbutik på Nørrebro. Jeg køber slik til ungerne. Det er fredag. Og dermed skal vi hygge med fredagsslik!

2/3 af butikkens disk er fyldt med bøger, kogebøger og CD´er.  Gør dit og dat, fyld dit liv med lykke, find meningen, giv slip, tilgiv, vær tilstede i nuet og bla bla…

Alle med det formål at give os et lykkeligt liv – og helst på 5 dage!

”Peace of mind” kurser og ”mindfullness” bøger langes over disken- og mætter ulykkelige sjæle, der føler sig midt i livskriser, og som har brug for at se på det positive de nu engang har frem for hele tiden at ønske sig noget andet – måske det som naboen har. At være tilfreds.

Men hvad er prisen for at være mæt, tilfreds og lykkelig?

Men hvad f.. er lykke.

Hvorfor stræber vi alle og hvorfor løber vi hovedløse efter det lykkelige liv. Det er som om vi alle jagter det liv, vi engang havde i vores mors livmoder. Det er blevet umoderne at være utilfreds. Vi skal være i balance, lykkelige og tilfredse.

Det er ikke moderne at være vred.

Et liv uden ”sult” og uden utryghed. Det lyder dejligt. Men hvad ville vi skabe, hvis aldrig vi var på tæerne, var bange, vrede eller sultne?

Hvad ville der egentlig ske, hvis vi alle var så fandens lykkelige, som disse bøger, skriver vi kan blive?

Alle taler om lykke, og om hvordan de træner sig selv til at blive lykkeligere.

Jeg sørger altid for at bevare min sult.

Jeg sørger for, jeg aldrig føler mig mæt. Jeg er aldrig tilfreds. Alt kan gøres bedre.

Jeg stiller hele tiden spørgsmål ved måden jeg lever mit private og faglige liv på. Hvem f*** gider at rende rundt og være lykkelig og Zen hele tiden?

Hvor er fornuften i det?

Mental sult og sågar vrede er utrolige stærke drivere og fantastisk brændstof.

Lad dog alle os, os som er lidt vrede, skuffede, som er blevet holdt udenfor, mobbede eller os som simpelthen har travlt med at opnå noget med vores liv.

Lad os tale om at vi ikke er unormale, bare fordi vi ikke er lykkelige, eller ikke føler os taknemmelige hele tiden.

Mange tusinder mennesker i dette land føler sig som en fiasko, fordi de ikke kan leve op til ” ih og åh så lykkelig og taknemmelig hele tiden”. Lad dem dog vide, at det er helt OK, at de ikke er tilfredse, glade eller taknemmelige.  

Da jeg for mange år siden blev banket, mobbet, og truet hver dag - og på vej hjem fra skolen måtte skjule mig med bankende hjerte – i frygt for mine bødler. Der vidste jeg at jeg én dag ville vise dem alle, at jeg en dag ville stå som den stærke.  

Den energi har jeg sparet op – og bruger den nu. Jeg bad, og håbede at jeg en dag ville kunne give dem en flyvende f*** finger. Værsgo!

Forleden mødte jeg én af mine bødler- Hun stod tyk og vinkede biler ind i en parkeringskælder i et supermarked. Jeg ved godt man ikke må være skadefro.

Men ved du hvad? Det FØLTES SIMPELTHEN SÅ godt at se hende stå der! Tyk og dum.

Tro mig, hvert eneste sekund af modstand jeg har oplevet i mit liv er en fantastisk benzin. Og jeg husker hver eneste af mine bødler. Hver enkel af dem har givet mig en vild styrke. 

Hvor kommer din styrke fra?

Hvad er du sulten efter? 

Og husk nu du er helt normal, selvom du ikke føler du svæver på en sky hver dag! 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Soulaima skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere